Mesaj de codoleanțe al medicilor târgovișteni pentru un fost coleg mort din cauza complicațiilor Covid-19

Foto: bugetul.ro

 

Lumea medicală deplânge moartea doctorului Cătălin Artemiu Bărbulescu, de la secția Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar de Urgență București. Medicul a lucrat până în 2001 la Spitalul de la Mănăstirea Dealu. Era chirurg pneumolog. Foștii colegi cu care a lucrat la Târgoviște au transmis un mesaj de condoleanțe.

„Cu profund regret, foștii colegi din secția Chirurgie  Toracică,  Mănăstirea  Dealu, anunță decesul  Dl doctor BĂRBULESCU  CĂTĂLIN ARTEMIU. CONDOLEANȚE  FAMILIEI!”

De șase săptămâni, medicul de la Spitalul Universitar se lupta cu complicațiile cauzate de COVID-19.

„Dragul meu frate, Cătălin Artemiu Bărbulescu s-a stins din viață aseară. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Se lupta în ultimele 6 săptămâni cu complicațiile cauzate de COVID-19! Îmi va fi dor de el pentru totdeauna!”, a anunțat fratele doctorului Cătălin Artemiu Bărbulescu, conform bugetul.ro

Familia are o casă bătrânească în localitatea Cojasca de unde proveneau părinții medicului. Acesta avea 66 de ani și suferea și de afecțiuni  cronice. Se vindecase de Covid-19, dar virusul i-a agravat starea de sănătate a plămânilor care în final au cedat. Medicul fusese internat la Matei Balș.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro