Mașină confiscată de Garda de Mediu, la Potlogi. Șoferul a încercat să fugă de inspectori

Garda de Mediu Dâmbovița a confiscat încă o mașină, după ce șoferul a fost prins încercând să descarce deșeuri pe un teren al fostei Avicola Titu. Șoferul a încercat să fugă când a văzut inspectorii, dar aceștia au solicitat sprijinul polițiștilor.

În data de 21.04.2021, o echipă a Gărzii de Mediu Dâmbovița în timp ce se deplasa pentru verificarea unei sesizări, a identificat un autovehicul transportând cca 12 mc deșeuri în amestec în localitatea Potlogi. Acesta a fost surprins în momentul în care încerca să le abandoneze pe un teren proprietate privată din zona fostei firme Avicola Titu. Văzându-ne, s-a urcat în mașină și a vrut să părăsească locul faptei. Am solicitat prin serviciul 112 prezența la fața locului a unui echipaj de la Poliția Națională care a facilitat identificarea conducătorul autovehiculului.

Persoana care nu a respectat legislația privind transportul deșeurilor, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30000 lei și s-a dispus ca măsură complementară confiscarea autovehiculului.

Transportul deșeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, în sensul că, transportul deșeurilor trebuie să fie însoțit de formulare de transport cu regim special și deșeurile să fie transportate numai către operatori autorizați pentru eliminarea/valorificarea deșeurilor.” a transmis Garda de Mediu Dâmbovița.

Este a doua mașină confiscată de instituție, în județul Dâmbovița.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro