Marin Antonescu (PDL): „Prost!” / Stanciu Zisu (PSD) “Dar n-am fost securist!”

Schimb de replici dure între pedelistul Marin Antonescu, fost vicepreşedinte al CJD și deputatul pesedist Stanciu Zisu. Cei doi s-au cadorist pe facebook cu apelative dure. Totul a plecat de la discursul lui Zisu de la conferința județeană extraordinară în care a făcut referire la perioada lui Nero, împăratul care a incendiat Roma, îndemnând electoratul să dea foc reminiscenţelor regimului Băsescu.

CITEŞTE ŞI “Să dăm foc cu toţii pentru că avem un singur scop: Victor Ponta – preşedinte!” 

Ne-a Zis-o! Asemănarea dintre psd-ei și Nero mi se părea evidentă; acu’ este o certitudine. Cât despre morții pe care-i trezește acest Zisulescu, îl rugam frumos să nu fie în zi de alegeri sau (Doamne ferește!) la vreun referendum. Una peste alta, prost de-l doare……”a comentat Marin Antonescu discursul deputatului.

Replica acestuia nu s-a lăsat aşteptată: “Asa e, nea Antonescule, ai dreptate, eu sunt prost dar n-am fost securist! O zi excelentă să ai!” i-a transmis Zisu.

antonescu zisu


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Marin Antonescu (PDL): „Prost!” / Stanciu Zisu (PSD) “Dar n-am fost securist!”

  • 14 septembrie 2014 at 6:47
    Permalink

    sa ne spuna marin printz de lunguletu pe banii cui a mers in sua la cm de fotbal.dar nu recunoaste ca atunci era prefect de psd.apropos nea’marine:basescu era la matale cand lucrai pe belgia?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro