Ludovic Orban (PNL): Ţuţuianu nu mai recunoaşte că are parlamentari

     Tensiunile din PSD Dâmbovița încep să devină interesante ca discurs și pentru opoziția PNL, firavă în exprimări punctuale la adresa oponenților politici. Recent într-o conferință de presă a PNL la care au fost prezenți copreședinții Gorghiu și Blaga, la dezbaterea subictului „război în PSD, Ponta contra Dragnea”, copreședintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban a adus discuția în realitatea locală:

 Apropos de relațiile PSD și aici în Dâmbovița aveţi mostre foarte elocvente: dragostea dintre Rovana Plumb și domnul Țuțuianu, care este dragostea dintre câine și pisică, faptul că Țuțuianu nu mai recunoaște că mai are parlamentari care sunt colegi de partid și se poartă cu ei ca și cum și-ar fi încetat mandatele. Țuțuianu dacă vrea să ceară sprijin pentru vreun proiect de lege nu apelează la parlamentarii PSD, ci apelează la domnul Dragnea, prietenul lui dintotdeauna, a spus Orban.

     În interiorul PSD Dâmbovița se duce o luptă o orgoliilor între președintelui Țuțuianu și colegii săi parlamentari, care se manifestă violent în interiorul partidului. În exterior, singura manifestare vizibilă a acestei lupte este lipsa parlamentarilor de la manifestările CJD sau alte evenimente ale autorităților locale, momente la care în alții ani nu aveai unde să arunci un ac.  Imediat, ai fi înțepat un om politic! Lupta este asezonată și cu declarații. Țuțuianu spune că parlamentarii, în genere, nu se pricep la politică, iar parlamentarii spun că vor un alt model de conducere a partidului.

orban targoviste

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Ludovic Orban (PNL): Ţuţuianu nu mai recunoaşte că are parlamentari

  • 3 august 2015 at 13:13
    Permalink

    Toti parlamentarii din Romania indiferent de culoarea politica au uitat de ce au fost trimisi in parlament si cine i-au trimis.Nu fac nimic pentru cetatenii care i-au votat si pentru tara.Ar fi bine sa lase deoparte orgoliile,antipatiile si simpatiile si sa se aprecieze prin fapte.Aceste fapte lipsesc deocamdata cu desavarsire.Nu au rezultate.Sunt acolo doar pentru propriile interese.Tutuianu are dreptate!Rusine domnilor parlamentari.

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro