Ludovic Orban despre USR PLUS: „Poziția mea politică este foarte clară!”

În urmă cu doar câteva zile, toți reprezentanții în teritoriu ai Guvernului, care aparțin partidului USR PLUS au fost retrași din funcțiile administrative. Astfel, în mod oficial, USR PLUS a părăsit Guvernul, chiar dacă acest gest trebuie să fie inițial doar o formă de protest împotriva demiterii unor Miniștrii.

Având în vedere instabilitatea de pe scena politică și amenințările opoziției la adresa lui Florin Cîțu, Guvernul însuși este amenințat cu demiterea. În acest sens, în cadrul conferinței de presă de la Târgoviște, Președintele PNL  a fost întrebat dacă, în eventualitatea căderii Guvernului Cîțu, există posibilitatea ca PNL să refacă alianța cu USR PLUS.

„Poziția mea politică este foarte clară! Eu consider că singura soluție politică de a crea o majoritate Parlamentară care să permită funcționarea unui Guvern conform așteptărilor românilor este actuala coaliție.”

Președintele PNL a precizat ferm că exclude o alianță cu oricare alt partid politic și s-a declarat dezamăgit de felul în care au fost tratați partenerii de guvernare.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]ovitei.ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro