Liberalii îl caută pe „trădătorul” din consiliu! Orban: „Va fi exclus!”

    Liberalii sunt nervoşi că unul dintre consilierii locali ai partidului i-a dat vot de încredere social democratului Cristian Stan pentru funcţia de primar interimar al municipiului.  Acesta a obiţinut 12 voturi, în condiţiile în care PSD şi PPDD avea doar 11. Cu câteva ore înainte de şedinţă Consiliului Local Municipal , PNL prin liderii săi declara că îndepărtarea liberalului Ciprian Prisăcaru este ilegală şi că se vor adresa instanţei dacă acest lucru se va întâmpla.

      Copreşedintele PNL Dâmboviţa a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că partidul îl caută pe trădător: „Dacă îl vom identifica el va fi exclus din partid. Clar. Nu a respectat o decizie politică a partidului.” Orban recunoaşte, însă, că identificarea nu e tocmai uşoară, dar că la nivelul partidului există un grup care încearcă să facă acest lucru. Până acum au un suspect principal, o persoană care a colaborat ani buni cu Partidul Social Democrat. Problema s-a discutat şi în şedinţa de partid care a avut loc după şedinţa consiliului local.

      Orban a mai precizat şi că, în situaţia în care Prefectura Dâmboviţa nu va ataca hotărârea, va depune plângere penală împotriva prefectului Ioan Marinescu pentru abuz în serviciu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Liberalii îl caută pe „trădătorul” din consiliu! Orban: „Va fi exclus!”

 • 22 februarie 2015 at 10:49
  Permalink

  nu are cum sa fie Georgescu, asta e omul lui Grozavu !

  Reply
 • 21 februarie 2015 at 19:36
  Permalink

  Ce ziceți de Alen Georgescu ? Vaşnic „liberal”, prieten apropiat al lui Cristi Stan , este de notorietate faptul ca mai mereu a fost văzut pe lângă Stan, pe care îl informa cu toate cele ce se întâmplă prin PNL.

  Reply
 • 21 februarie 2015 at 12:09
  Permalink

  dle ORBAN daca nu TAI IN CARNE VIE IN HOTI SI TRADATORI ASA CUM A FACUT SI IOHANNIS CEL PE CAE L PROSLAVEAI IN CAMPANIE !! VA DUCETI PE COPCA SAU PE TOPOGAN

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro