Liberalii îl caută pe “trădătorul” din consiliu! Orban: “Va fi exclus!”

    Liberalii sunt nervoşi că unul dintre consilierii locali ai partidului i-a dat vot de încredere social democratului Cristian Stan pentru funcţia de primar interimar al municipiului.  Acesta a obiţinut 12 voturi, în condiţiile în care PSD şi PPDD avea doar 11. Cu câteva ore înainte de şedinţă Consiliului Local Municipal , PNL prin liderii săi declara că îndepărtarea liberalului Ciprian Prisăcaru este ilegală şi că se vor adresa instanţei dacă acest lucru se va întâmpla.

      Copreşedintele PNL Dâmboviţa a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că partidul îl caută pe trădător: “Dacă îl vom identifica el va fi exclus din partid. Clar. Nu a respectat o decizie politică a partidului.” Orban recunoaşte, însă, că identificarea nu e tocmai uşoară, dar că la nivelul partidului există un grup care încearcă să facă acest lucru. Până acum au un suspect principal, o persoană care a colaborat ani buni cu Partidul Social Democrat. Problema s-a discutat şi în şedinţa de partid care a avut loc după şedinţa consiliului local.

      Orban a mai precizat şi că, în situaţia în care Prefectura Dâmboviţa nu va ataca hotărârea, va depune plângere penală împotriva prefectului Ioan Marinescu pentru abuz în serviciu.


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Liberalii îl caută pe “trădătorul” din consiliu! Orban: “Va fi exclus!”

 • 22 februarie 2015 at 10:49
  Permalink

  nu are cum sa fie Georgescu, asta e omul lui Grozavu !

  Reply
 • 21 februarie 2015 at 19:36
  Permalink

  Ce ziceți de Alen Georgescu ? Vaşnic “liberal”, prieten apropiat al lui Cristi Stan , este de notorietate faptul ca mai mereu a fost văzut pe lângă Stan, pe care îl informa cu toate cele ce se întâmplă prin PNL.

  Reply
 • 21 februarie 2015 at 12:09
  Permalink

  dle ORBAN daca nu TAI IN CARNE VIE IN HOTI SI TRADATORI ASA CUM A FACUT SI IOHANNIS CEL PE CAE L PROSLAVEAI IN CAMPANIE !! VA DUCETI PE COPCA SAU PE TOPOGAN

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro