Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

L-au prins cu jumătate de kg de cocaină în buzunare. Ce au găsit polițiștii la el acasă întrece orice imaginație

La data de 24 octombrie 2021, polițiștii dâmbovițeni din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea dâmbovițeană Perșinari, care avea asupra sa jumătate de kilogram de cocaină.

 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=p2qm3KGjPxE

 

În acest context, au fost eliberate 4 mandate de percheziție. De la locuințele percheziționate au fost ridicate 6 telefoane, 3 arme supuse autorizării, o armă letală și mai multe arme albe precum săbii și cuțite. În plus, au fost descoperite 53 de cartușe cu proiectil, 25 de cartușe G.F.I. și 380 de cartușe fără proiectil. În ceea ce privește suspiciunea traficului de droguri de risc și mare risc, la domiciliile vizate au fost descoperite 2 plicurui cu suspiciunea de a conține canabis, un plic cu suspiciunea de a conține cocaină și 3 comprimate de ecstasy. În plus, s-au ridicat și sute de materiale pirotehnice și aproximativ 3 000 de euro.

Mai mulți suspecți au fost duși la audieri, iar pentru doi bărbați, unul de 43 de ani și unul de 17 s-a dispus măsura arestului preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc. Pentru o femeie a fost emisă măsura de control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

La data de 25 octombrie au fost efectuate noi percheziții la locuințe din Dâmbovița unde au fost, din nou, identificate cantități însemnate de droguri. Și în acest caz a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 24 de ore.

 

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media