“Jertfa voastră ne obligă” a fost mesajul afișat de Neamunit Târgoviște de Ziua Națională a României.

Distribuie:

Neamunit – Organizația Târgoviște a participat la ceremonia de depuneri de coroane, organizată la Monumentul Eroilor de la Mănăstirea Dealu, cu ocazia Zilei Naționale a României. Un alt omagiu a fost adus în dimineața aceleiași zile, marelui Vlad Voievod Drăculea, la statuia din Parcul Chindiei, voluntarii alăturându-se lui Vasile Lupașc încă de acum doi ani, scriitorul care merge de 19 ani, în fiecare 1 decembrie, să depună flori la acel monument.

Redăm postarea acestora din mediul online:

“” Jertfa voastră ne obligă” scria pe coroana pe care am depus-o la Monumentul Eroilor de la Mănăstirea Dealu pe 1 decembrie!

Un gând de recunoștință, un moment de omagiu, pentru toți cei care au plătit cu propriul sânge pentru libertatea noastră!

Am simțit și sentimentul de bucurie pentru ziua acestei țări incredibil de frumoasă, care ne-a fost și ne va fi părinte!

Te iubim România! Te vom iubi mereu! Ai tăi Fii din Târgoviște, prima capitală a Țării Românești!”

“Ne-am alăturat prietenului nostru Vasile Lupașc, aducând un umil omagiu acestui mare domnitor, de Ziua Națională. Am aprins candele și am depus garoafe roșii, ca sângele vărsat pentru patria noastră…Vasile merge acolo de 19 ani, din care 15 a făcut-o singur. Îi vom fi alături de fiecare dată. Ca o mică paranteză, deși nu aș vrea să umbresc oarecum momentul, poate că acel monument de o însemnătate enormă pentru noi, ar trebui recondiționat. Mă gândesc la o solicitare către autorități în acest sens. Sigur s-ar găsi resurse. La mulți ani, România!”

A declarat Bogdan Marius Gheorghe, Neamunit – Organizația Târgoviște.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro