Iulian Vladu a intrat în campanie electorală internă pentru președinția PNL Dâmbovița

A pierdut locul din Parlament, dar după discursul în fața aleșilor locali PNL Dâmbovița, fostul deputat și  președinte PDL,  pare că se gândește să intre în cursa pentru președinția liberalilor dâmbovițeni. Alegerile se vor desfășura, la nivelul organizației, în luna mai a acestui an.

Vladu a spus în fața primarilor și consilierilor locali că i s-a impus locul II pe liste și că și acest lucru ar fi dus la scorul mic luat de PNL Dâmbovița, în alegerile parlamentare.

Am candidat pe locul doi pentru că așa mi s-a impus. În loc să intrăm în precampanie să dăm drumul la motoare, a trebuit să merg în cel puțin 50 de organizații să liniștesc deranjul care s-a creat. Rezultatul îl știți, am pierdut 10 primării și dacă mai dura o săptămână campania ajungeam sub 30 de procente. A urmat toamna. Din nefericire am jucat tot la impuse. Așa e viața, de multe ori joci cum ți se cântă. Rezultatul îl știți cu toții.

Vladu spune că pentru a-și consolida poziția PNL Dâmbovița  nu mare are nevoie de un lider de la centru, ci de unul din teritoriu care să cunoască organizațiile. Definiția lui Iulian VLadu l-ar exclude din ecuația conducerii PNL Dâmbovița, pe actualul președinte interimar Cezar Preda, un lider de la centru.

“Ce e de făcut?! Trebuie să reconstruim Partidul Național Liberal. În primul rând trebuie să învățăm din greșeli și să nu le mai facem, apoi trebuie să alegem o echipă puternică la nivelul județului Dâmbovița, și un lider, care să vină în Biroul Județean cu idei, cu sugestii, cu propuneri, iar Biroul Județean este cel care ia hotărârea. Liderul, de obicei, se alege dintre persoanele cu notorietatea cea mai mare la nivelul județului Dâmbovița, un lider trebuie să meargă în fiecare organizație, în mijlocul cetățenilor, să dea putere organizației și forță. Nu trebuie să stea la centru, să fie în teritoriu, în mijlocul dumneavoastră.”

În aceeași întâlnire, Cezar Preda a declarat că “Trebuie să avem alegeri libere. Trebuie să se înscrie cine vrea. Să terminăm cu să îl punem și pe ala că e tânăr, că e femeie, că e pensionar, că e prieten cu mine.”

PNL Dâmbovița va avea, conform calendarului, un președinte ales, până pe data de 2 mai.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Iulian Vladu a intrat în campanie electorală internă pentru președinția PNL Dâmbovița

  • 3 martie 2017 at 6:13
    Permalink

    ptiu, drace, peneleul vorbește! 😉

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro