Ionel Petre: ALDE Dâmbovita trebuie să fie un model de succes pentru celelalte județe din proiectul ”Let`s do it, România!”

Președinele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre,  vicepreşedinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a anunțat că organizația politică pe care o conduce se va implica activ în campania Let`s do it, România. Evenimentul va avea loc mâine, 15 septembrie.

ALDE Dâmbovita trebuie să fie un model de succes pentru celelalte județe din proiectul ”Let`s do it, România! Am fost mereu interesat de tot ceea ce înseamnă mediul înconjurător și ecologizarea acestuia. Sunt convins că ”Let`s do it” poate deveni un subiect de interes pentru toate nivelele societății. România, si implicit Dâmbovița, are nevoie să facă față aceastei probleme, a curățării mediului, vizibilă, pentru a putea ajunge la o soluție viabilă. Oamenii trebuie să înțeleagă importanța propriilor acțiuni. Dorim să le arătăm că prin grija noastră față de mediu putem ajuta la crearea unei societăți mai bune și rezolvarea unora dintre problemele sociale. Un mediu mai curat înseamnă un mediu mai sănătos, mai frumos și mai fericit.
De aceea, vă invit să vă alăturați în activitatea noastră de mâine și împreună să creăm o hartă mai frumoasă a României. Nu trebuie să permitem ca anumite zone din țară să arate ca niște gropi de gunoi.
Let`s do it, Dâmbovița!” a precizat Ionel Petre.

Pentru Ziua de Curățenie Națională, Let`s do it, România speră să strângă 1 milion de voluntari. În județul Dâmbovița, s-au înscris ca voluntari pe site-ul Let`s do it, România 5400 de participanți, majoritatea elevi. Au fost înregistrare 26 de puncte unde sunt așteptați voluntarii.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro