Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3660/3661
4-12-2021

Începând cu 23 august, USR Dâmbovița și voluntarii depun listele cu semnături pentru validare

USR Dâmbovița și voluntarii care au strâns semnături pentru inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice” vor începe de joi, 23 august, depunerea dosarelor cu semnături la primăriile din Dâmbovița, pentru validarea acestora. Depunerea listelor se va face în perioada 23 – 29 august, în județul nostru,conform președintelui USR Dâmbovița, deputatul Dumitru Lupescu. 12 echipe vor fi responsabile pentru depunerea listelor și ridicarea celor validate. La nivel național a fost strânse 900.000 de semnături. În Dâmbovița, puțin peste 8.000 de persoane au semnat inițiativa.

Semnăturile pentru inițiativa #FaraPenali, strânse de mii de voluntari din toată țara, nu sunt doar numere. În spatele fiecărei semnături este un om care vrea să schimbe România.

Ești și tu printre oamenii care vor schimba România? Dacă nu ai semnat până acum, este foarte important să o faci. Convinge-ți și rudele, prietenii, vecinii, colegii. Haideți să fim un milion până la sfârșitul lunii august!

Intră pe site-ul www.farapenali.ro, printează lista județului tău, completează cu toate datele și semnează, iar apoi trimite un SMS la numărul de telefon 0725500877 și trimitem noi un curier la tine. Fiecare semnătură contează!”  este mesajul de pe pagina de facebook a inițiativei.

USR și voluntarii încearcă să strângă dublul semnăturilor necesare conform legii. Aceasta pentru că se așteaptă la situații ca cea de la Prejmer (Brașov), unde primarul, condamnat în prima instanță la închisoare cu executare, a invalidat 43% din semnăturile strânse în localitate.


 

 

 

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media