În atenția autorităților: Fecale deversate în albia majoră a râului Argeș!?

Un tânăr cititor ne semnalează o posibilă problemă de mediu, în zona localității Crovu din sudul județului. Tânărul a filmat o vidanjă care, spune el, deversa mizeria la 100 – 150 de metri de râul Argeș, în albia majoră a râului: “În perioadele când nivelul apei creste, toamna sau primăvara, în funcție de ploi sau cât de mult ninge, apa ajunge până aici” a semnalat tânărul. Se pare că vidanja aparține unei persoane fizice din comună și, conform altor martori, nu ar fi prima dată când deversează fecalele pe câmp.

Tânărul a postat imaginile și pe o rețea de socializare în speranța că autoritățile vor verifica activitatea de vidanjare și autorizațiile pe care le are proprietarul, pentru că dejecțiile aruncate pe câmp ajung în pânza freatică și de acolo în paharele localnicilor:  Conform legii, mizeria este obligatoriu să fie deversată într-o stație de epurare. “Am decis să postez clipul pe Facebook, sătul fiind de “lupii moraliști” din societatea noastră ce rămân nepăsători. M-am săturat să stau cu mâinile in sân și să văd cum unii oameni își bat joc de natură, de populația care locuiește in apropiere și încearcă să sfideze orice normă de bun simț și educație. Filmarea îmi aparține, este făcută astăzi, 28 Decembrie, pe raza localității Crovu, pe DJ 701, către localitatea Ungureni.” a scris tânărul alături de imaginile făcute publice.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “În atenția autorităților: Fecale deversate în albia majoră a râului Argeș!?

  • 5 ianuarie 2019 at 18:12
    Permalink

    Astăzi, 5 ianuarie 2019, la orele 16:30, aceeași mașina era fix în același loc pt același lucru. Bag de seama ca nu interesează pe nimeni aceasta problema.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro