IMOBILIARE: În februarie, târgoviştenii au reduceri substanţiale la apartamentele Cartier Class Park

Complexul beneficiază de spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii, acces imediat la facilităţile din oraş, posibilitatea personalizării locuinţei, dar şi pază 24 din 24 de ore. În plus, apartamentele sunt spaţioase fără să scoată prea mulţi bani din buzunarele proprietarilor pentru că sunt certificate cu clasa energetică A, având centrale proprii, iar acoperişul este de cea mai bună calitate tip Gerard şi Lindab, aflat în garanţie. Interioarele beneficiază de materiale de calitate: cărămidă, inox şi granit, ceea ce oferă un confort sporit, dar şi un spaţiu ambiental extrem de plăcut.

Dezvoltatorul imobiliar a vândut, deja, 63 de apartamente dintr-un complex de locuinţe ce, în final, va ajunge la 300, iar din totalul celor deja construite , 90% şi-au găsit clienţi. Variantele de achiziţionare sunt programul Prima Casă, credite la bănci sau rate direct la dezvoltator.  Mulţi dintre clienţi sunt târgovişteni care muncesc acum în străinătate, în ţări precum Belgia, Italia, Spania şi Anglia, dar intenţionează să se întoarcă acasă şi au găsit, în oferta Cartier Class Park, ceea ce căutau.

Special de  Sfântul Valentin, reprezentanţii complexului au două oferte la achiziţionarea unui apartament în Cartier Class Park, constând într-o reducere substantială de 2.000 de euro şi într-o variantă de economisire – creditare, în colaborare cu BCR – Banca pentru Locuinţe. Oferta este valabilă în perioada 1 – 29 februarie. Detalii se pot obţine de pe www.classpark.ro.

http://www.classpark.ro/presa.php

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro