Grevă la Administrația de Finanțe Publice Dâmbovița

În această dimineață, mai mulți funcționari din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița și-au întrerupt activitatea și au ieșit în fața instituției pentru a protesta. Aceștia sunt nemulțumiți de anumite prevederi ale ordonanței numărul 47, prin care cresc salariile, cu 62,5%, doar pentru anumite categorii de funcționari publici din unitățile aflate în subordinea Ministerului Finanțelor. Aceste majorări salariale intră în vigoare de la 01 noiembrie a.c. și vizează personalul din minister, aparat propriu, Agenția Națională de Administrare Fiscală, aparat propriu, Agenția Națională pentru Achiziții Publice și Direcția Generală de Administrarea a Marilor Contribuabili.

La greva spontană au luat parte atât angajați ai agenției din Târgoviște, cât și din unitățile din teritoriu. ” A fost o acțiune spontană care s-a desfășurat timp de o oră, în fiecare județ, la regiune, cât și la București. Există nemulțumiri privind prevederile ordonanței numărul 47, privind creșterile salariale. L Târgoviște au fost prezenți peste 120 de funcționari, activitatea insituției nu a fost blocată, în fiecare birou existând un angajat, chiar doi, și astfel contribuabili nu au fost în niciun fel afectați”, ne-a declarat doamna Mariana Butoi, reprezentant Relații Publice Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Grevă la Administrația de Finanțe Publice Dâmbovița

 • 4 noiembrie 2015 at 12:55
  Permalink

  Mare bou poti sa fi frate !!! Unul mare,mare !!!
  Tara asta este plină de gunoaie ca tine care nu gandesc atunci cand vorbesc. Din aceasta cauza tara asta este praf .

  Reply
  • 4 noiembrie 2015 at 20:45
   Permalink

   Victor, lumineaza-ma, nu ma lasa asa. Argumenteaza de sunt bou. Sa inteleg si eu ce imi scapa.

 • 4 noiembrie 2015 at 1:57
  Permalink

  “L Târgoviște au fost prezenți peste 120 de funcționari, activitatea insituției nu a fost blocată, în fiecare birou existând un angajat, chiar doi, și astfel contribuabili nu au fost în niciun fel afectați” – opaaa, deci cei 120 sunt in plus si platiti degeaba, daca (,) contribuabilii nu au fost in nici un fel afectati :))

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro