GĂEŞTI: Tinerii din UNPR vor să se implice în proiecte caritabile şi sociale

Distribuie:

Organizaţia UNPR Găești şi-a promovat astăzi, printr-un eveniment intern, organizația de tineret, condusă de Bogdan Leca și susținută de întreaga echipă a lui Viorel Mielușică, președinte UNPR Găești. Filiala este în plin proces de organizare, având şi un sediu nou în zona restaurantului Şipot.  Iată ce au declarat liderii și ce mesaje au avut pentru găeșteni:

unpr gaesti 1,, Am creat organizația UNPR Găești cu scopul de a schimba în bine lucrurile şi în speranța că cei tineri ni se vor alătura în lupta pentru democrație. Obiectivele noastre sunt prosperitatea și bunăstarea găeștenilor. Azi promovăm Organizația de Tineret, reprezentată prin ing. Leca Bogdan, fiind și candidat la Consiliul Local. Sper ca echipa de tineret să întreprindă multiple acțiuni benefice comunității și să ne reprezinte cu cinste. Suntem o echipă nouă, deocamdată mică, dar cu obiective mărețe pentru Găești. Ca președinte, le ofer susținere, consultanță, sfaturi, încredere în propriile forțe, ca împreună să performăm’’, a declarat Viorel Mielușică, președinte UNPR Găești.

,, Am ales să mă înscriu în UNPR, pentru că am vrut ca tinerii să aibă o opinie în politică. E timpul caunpr gaesti 2 tineretul să știe ce înseamnă un vot, să se implice în politică, să înțeleagă acest fenomen și să ia decizii, deoarece și ei fac parte din comunitate. Ca președinte al Organizația de Tineret, pe viitor, voi încerca alături de colegii mei, să inițiem activități sportive, recreative, de ecologizare, culturale și în folosul comunității. Vom face și acte de caritate din finanțe proprii. Îmi doresc să sprijin Casa de copii din Găești și le vom oferi cadouri celor mici: haine, alimente, jucări. Pentru înscrieri în partid, informații, opinii, idei, mă găsiți pe pagina mea de facebook Leca Bogdan. O să creez un grup special pe facebook, numit UNPR, dedicat exclusiv tinerilor, în care vom discuta pe larg despre problemele orașului Găești și vom încerca să le remediem’’, a declarat Bogdan Leca, președintele Organizației de Tineret a UNPR Găești.

222222222222222

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “GĂEŞTI: Tinerii din UNPR vor să se implice în proiecte caritabile şi sociale

  • 22 februarie 2016 at 21:03
    Permalink

    sunt apolitic, dar nu pot sa nu remarc ca politica editoriala a gazetei dambovitei nu mai este impartiala. si independenta…ne dirim o schimbare in clasa politica dar si in meedia….dn. Cristache cu tot respectul, dar nu vedeti ca la Unpr DB sunt tot cei care au plecat de la psd…dar nu si.au schimbat naravul…va stiu un om care nu atarnati la buzunarul unuia sau altuia….mai usor cu promovarea intensa a somilor rosii psd.isti cu coloane doar oficiale in al lor interes national…..cu respect sper sa nu cenzurati acest comentariu si a nu.l publica…in speranta unei prese independente si impartiale

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro