Fost ministru al muncii, numit președinte al PMP Dâmbovița

Nicolae Ivăşchescu, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, numit ministru interimar în 2012, va fi noul președinte al PML Dâmbovița.

Nicolae Ivăşchescu a fost vicepreşedinte PDL Sector 6, de unde a plecat la PMP. Ulterior a părăsit partidul fiind numit prim-vicepreşedinte al organizaţiei UNPR Sector 6 şi vicepreşedinte al Departamentului pentru muncă, protecție socială, combaterea discriminării. Acum revine în PMP ca urmare a fuziunii cu UNPR.

La Dâmbovița, postul de președinte al PMP le revine foștilor uneperiști ca urmare a scorului mai bun scos de aceștia la locale. Bucureștiul a decis să dea conducerea unui om de la centru, mai ales că se apropie alegerile parlamentare. Cel mai probabil, Ivăşchescu va fi propunerea PMP Dâmbovița pentru parlamentare.

ivaschescuNicolae Ivăşchescu a făcut parte din echipa Elenei Udrea, la momentul la care aceasta a preluat conducerea PMP, fiind responsabil cu resursele umane. Conform declarațiilor de avere din perioada în care era ministru, viitorul președinte al PMP Dâmbovița este un om foarte bogat.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Fost ministru al muncii, numit președinte al PMP Dâmbovița

  • 13 august 2016 at 7:39
    Permalink

    Merita putina m..e ca si stapanul partidului !

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro