Familia și comunitatea evanghelică târgovișteană, alături de Elena Ivașcu în ultimul drum pe această lume

Ceremonie copleșitoare, astăzi, la Capela Bisericii Evanghelice din cartierul târgoviștean CFR, acolo unde familia, rudele, prietenii și comunitatea și-au luat “La revedere” de la Elena Ivașcu, tânăra care a pierit într-un accident pe autostrada Soarelui. Peste 250 de persoane, membrii ai comunității evanghelice, dar și târgovișteni care au cunoscut-o au fost prezente la ceremonia care a avut loc în curtea capelei.

“Sufletul meu s-a divizat! Dumnezeu a inversat rolurile, de acum tu vei avea grijă de noi, îngerașul meu! Sunt convinsă că o să o faci cu același zâmbet!” a scris pe facebook mama Elenei, profesorul Daniela Ivașcu.

Pe lângă cântări și momente de rugăciune, în cadrul ceremoniei de înmormântare au fost două cuvântări la Capelă susținute de Cornel Ianache, din partea comunității evanghelice târgoviștene, și de către un reprezentant al Bisericii Coreeane din București, unde Elena mergea cu regularitate și unde era implicată în diferite activități de voluntariat și misionarism, și o cuvântare la cimitir susținută de fr. Petrică Vâlciu.

Elena este acum Acasă la Domnul Isus, pe care L-a primit în inimă! Dumnezeu să mângâie familia îndurerată!” a transmis comunitatea.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro