Familia ginecologului prins luând mită încearcă să îi facă pierdută imaginea de pe internet. Google “nu cooperează”!

foto: print screen google

Familia doctorului Gheorghe Popescu, prins în flagrant luând mită de la rudele unei femei însărcinate pentru o operație de cezariană (mai exact 1400 de lei), se străduiește să șteargă de pe internet imaginea acestuia, cu care se lăuda la inaugurarea unei clinici private din Târgoviște.

Imaginea a fost descărcată de colegii din presă, în cursul zilei de ieri, de pe site-ul clinicii, și apoi s-a propagat, fiecare specificând sursa de unde a preluat-o.

În această dimineață, ginerele doctorului, a reclamat existența unor drepturi de autor asupra fotografiei. Și, cel mai probabil, pentru ca să nu se mai poată vedea cine este, fizic, medicul arestat la domiciliu pentru luare de mită, site-ul clinicii a fost închis, tot în această dimineață. Teoretic se efectuează lucrări, tocmai acum.

Totuși, google  nu cooperează la efortul ginerelui de a face pierdută imaginea. El afișează în continuare fotografia la căutarea numelui său și al clinicii.

Este foarte interesant efortul familiei, cât și al medicului prin familie, de a deveni dintr-o dată anonim. Mai ales că publicitatea în această branșă este foarte importantă pentru atragerea de contribuabili. Pacienți, am vrut să spunem!

Iată și comunicat DGA u privire la cazul medicului:

În data de 12.02.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a dispus măsura reținerii unui inculpat, medic primar în cadrul Spitalului Județean de Urgență Dâmbovița, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

În fapt, ca urmare a denunțurilor formulate de două persoane, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, după ce a pretins suma de 1.750 lei și a primit efectiv suma de 1.400 lei, cu ocazia efectuării intervenției chirurgicale de cezariană.

De asemenea, pentru realizarea intervenției chirurgicale, au mai fost oferite sumele de 150 lei, respectiv 100 lei altor două cadre medicale.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro