Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

EXCLUSIVITATE: Iată cum primarii PDL din judeţ l-au lăsat singur pe Blaga în sediul partidului

Au venit, au văzut, l-au apărat pe Florin Popescu şi au plecat! Cam aşa s-a desfăşurat întâlnirea primarilor democrat liberali din Dâmboviţa cu preşedintele partidului, Vasile Blaga. Programată astăzi pentru ora 12:00, reuniunea a strâns 31 de primari din cei 38, la care s-a adăugat un număr important de viceprimari ai formaţiunii. Aceştia ceruseră încă din luna iunie, printr-o scrisoare adresată liderului PDL, ca acesta să le explice motivul înlăturării lui Florin Popescu de la conducerea partidului. În urmă cu două săptămâni, aceIaşi primari s-au strâns într-un colegiu director, condus de Florin Popescu, ale cărui hotărări nu au fost recunoscute de conducerea partidului. Pentru a detensiona situaţia, Blaga i-a convocat pe primari la Bucureşti, dar întâlnirea a fost un eşec, prin participarea extrem de redusă. Atunci s-a luat decizia întâlnirii din teritoriu, la sediul din municipiul Târgovişte. Discuţia a durat aproximativ 5 minute, după care edilii au părăsit în bloc sediul, lăsându-l pe Blaga singur. Iniţial, acesta venise împreună cu deputatul Iulian Vladu şi cu preşedintele PDL Giurgiu, fost deputat de Titu, Bogdan CantarAgiu, a căror prezenţă la discuţii nu a fost agreată de primari. Pentru a nu genera tensiuni, aceştia au aşteptat în afara clădirii finalizarea evenimentului, moment care a venit foarte repede. Primarii au părăsit partidul şi au participat, tot în bloc, la invitaţia la cafea adresată de edilul municipiului Gabriel Boriga, la care a luat parte şi fostul preşedinte PDL Dâmboviţa, Florin Popescu.

Primarii spun că s-au ridicat şi au plecat pentru că Blaga nu a fost de acord ca la discuţie să participe şi Popescu. Acesta fusese convocat pentru ora 14:00, la BPJ-ul care nu a mai avut loc.

Oricum, momentul de la Dâmboviţa i-a picat foarte rău şefului democrat liberalilor, care, deşi a promis că va da o declarație ziariştilor după încheierea discuţiilor, a părăsit Târgoviştea în cea mai mare viteză. Se pare că, chiar dacă nu mai e preşedinte Florin Popescu are, încă, ultimul cuvânt  printre democrat liberalii locali.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media