EXCLUSIVITATE: BPJ al PSD Dâmboviţa a invalidat cererea lui Radu Popa de a intra în organizaţie

BPJ cu scandal aseară la PSD Dâmboviţa! Membrii biroului au încheiat şedinţa după miezul nopţii, cu mai multe hotărâri, printre care cea mai importantă este invalidarea cererii lui Radu Popa de a deveni membru al Organizaţiei Dâmboviţa. Se pare că, Popa depusese în acest sens o cere scrisă, după ce în urmă cu o săptămână a reintrat în PSD şi a fost numit consilier pe probleme de politică al preşedintelui Victor Ponta.

La Dâmboviţa, spun sursele noastre, doar 4 membri ai Biroului Poliţic Judeţean au fost de acord ca Radu Popa să fie coleg cu ei de organizaţie. Printre aceştia şi senatorul Leonardo Badea. Adrian Ţuţuianu le-a cerut nominal, tuturor membrilor, să-şi exprime opinia pro sau contra.

Numele lui Radu Popa fusese vechiculat în ultima vreme de duşmanii lui Adrian Ţuţuianu ca o posibilă rezervă pentru o funcţie de conducere în organizaţia dâmboviţeană.

La momentul publicării articolului preşedintele Adrian Ţuţuianu se afla într-o şedinţă şi nu a putut comenta subiectul. Vom prezenta poziţia oficială a organizaţiei, în cursul acestei zile.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “EXCLUSIVITATE: BPJ al PSD Dâmboviţa a invalidat cererea lui Radu Popa de a intra în organizaţie

  • 25 septembrie 2013 at 13:28
    Permalink

    Cui ii foloseste aceasta respingere daca dl.Radu Popa a fost deja acceptat deCentru si numit consilierul dl.Ponta? Ceea ce sa intimplat demonstreza ruptura dintre organizatir si Conducerea centrala!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro