Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

EXCLUSIVITATE: BPJ al PSD Dâmboviţa a invalidat cererea lui Radu Popa de a intra în organizaţie

BPJ cu scandal aseară la PSD Dâmboviţa! Membrii biroului au încheiat şedinţa după miezul nopţii, cu mai multe hotărâri, printre care cea mai importantă este invalidarea cererii lui Radu Popa de a deveni membru al Organizaţiei Dâmboviţa. Se pare că, Popa depusese în acest sens o cere scrisă, după ce în urmă cu o săptămână a reintrat în PSD şi a fost numit consilier pe probleme de politică al preşedintelui Victor Ponta.

La Dâmboviţa, spun sursele noastre, doar 4 membri ai Biroului Poliţic Judeţean au fost de acord ca Radu Popa să fie coleg cu ei de organizaţie. Printre aceştia şi senatorul Leonardo Badea. Adrian Ţuţuianu le-a cerut nominal, tuturor membrilor, să-şi exprime opinia pro sau contra.

Numele lui Radu Popa fusese vechiculat în ultima vreme de duşmanii lui Adrian Ţuţuianu ca o posibilă rezervă pentru o funcţie de conducere în organizaţia dâmboviţeană.

La momentul publicării articolului preşedintele Adrian Ţuţuianu se afla într-o şedinţă şi nu a putut comenta subiectul. Vom prezenta poziţia oficială a organizaţiei, în cursul acestei zile.

Distribuie:

One thought on “EXCLUSIVITATE: BPJ al PSD Dâmboviţa a invalidat cererea lui Radu Popa de a intra în organizaţie

  1. Cui ii foloseste aceasta respingere daca dl.Radu Popa a fost deja acceptat deCentru si numit consilierul dl.Ponta? Ceea ce sa intimplat demonstreza ruptura dintre organizatir si Conducerea centrala!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media