EXCLUSIV: Orban după valul de demisii: “Trag nădejde că se vor răzgândi”

Noul interimar al PNL Dâmbovița, Ludovic Orban se confruntă cu problema demisiilor în lanț din organizație. Situația nu este confortabilă pentru acesta, de aceea Orban speră că aceștia se vor răzgândi, altfel numirea sa care trebuia să consolideze partidul debutează cu stângul: “Voi avea o discuție cu fecare președinte de organizație locală, voi avea o discuție cu fiecare liberal din județul Dâmbovița care dorește să facă echipă în vederea prezidențialelor și trag nădejde că se vor răzgândi unii dintre ei.” a precizat în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei, Ludovic Orban în chestiunea demisiilor din funcţii şi dizolvării unor birouri locale.

Orban a dezavuat ameniţările lui Gabriel Grozavu care a sunat mai mulţi colegi cărora le-a spus că dacă vor merge la Bucureşti să-l susţină pe Volinitiru vor fi excluşi din partid: “E exprimarea unei voinţe pe care o respect. Este firesc ca orice membru al PNL să susțină un om, un coleg sau un punct de vedere.” a precizat Orban.

În privința modului în care va fi condusă organizația și dacă Orban se va implica direct sau prin interpuși, se pare că și aici sunt câteva necunoscute. “Nu vă pot da acum un răspuns. În cazul în care nu voi identifica un lider care să aibă forța să unească toți liberlii din județ îmi voi lua răspunderea de a conduce filiala efectiv. Dacă îl voi găsi în mod evident că îl voi propune și îl voi anunța. Oricum chiar dacă voi rămâne la conducerea organizației imediat după alegerile prezidențiale intenția mea este a da drumul la alegeri în partid, pentru că eu consider că o conducere trebuie să aibă legitimitatea dată de vot.” Orban şi-a propus un termen de două săptămâni în care să constituie o echipă nouă de conducere la Dâmboviţa.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “EXCLUSIV: Orban după valul de demisii: “Trag nădejde că se vor răzgândi”

 • 20 august 2014 at 12:01
  Permalink

  Ma intreb, cati din cei ce isi dau demisia sunt cu adevarat liberali, sau sunt navetisti politici pentru a fura voturile cetatenilor, … navetisti care uneori au venit la P.N.L., spre exemplu … ,,ca este un partid patriotic”!! (ce insusire a statutului ?, cata coerenta in gandire ?, demn, la unii, de luat in serios, unii au si titluri inalte !)
  In 25 de ani am vazut atatia liberali in judetul Dambovita incat am ajuns sa cred ca daca mai trec, inca 25 de ani asemanatori, se va constata, dupa numarul real de adeziuni, ca toti electorii din judetul Dambovita au fost la un anumit timp liberali, si ne vom intreba, o jumatate de secol, de ce acest partid este asa de putin creditat ?
  Romania pitoreasca ?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro