Demisii în val în PNL Dâmbovița! Organizația se destructurează

Decizia PNL central de a-l demite pe președintele interimar Mihail Volintiru și înlocuirea acestuia cu Ludovic Orban a generat o reacție în lanț de demisii în organizație. Au renunțat la funcții președintele PNL Târgoviște – Gabriel Cristache, președintele PNL Răcari – Cristi Stan, președintele PNL Gura Foii – Laurențiu Bârdeș, președintele PNL Butimanu – Gabriel Dragnea, președintele PNL Răzvad – Florin Grigorescu, președintele PNL Pucioasa – Ciprian Iacob, președinta Organizație de Femei – Cerasela Roșoiu, președintele oamenilor de afaceri liberali – Gheorghe Mocănescu. Alături de președinți au demisionat și birourile politice, lăsând organizația în haos. Răcari, Gura Foii și Butianu erau cele mai puternice organizații liberale din județ, conform rezultatelor de la europarlamentare. Demisionarii renunță doar la funcțiile deținute în cadrul PNL, nu și la calitatea de membri.

: 5 ganduri despre “Demisii în val în PNL Dâmbovița! Organizația se destructurează

 • 20 august 2014 at 12:20
  Permalink

  Unii dintre demisionari,cred ca au venit in randurile liberalilor din convingere, si cu bune intentii, insa despre altii, care se pare ca au simtit ca a fost timpul, la un moment dat, sa vina la PNL pentru a obtine iar ceva personal, precum la alte timpuri au beneficiat de la alte partide, numai urari de Drum bun si cale batita !
  Am auzit la unii psihologi, ca un politician mincinos, cu siguranta, are un caracter antisocial.

  Reply
 • 18 august 2014 at 19:03
  Permalink

  Da, pacat! Intradevar erau cativa oameni nepatati care, cred, ar fi schimabat ceva in modul de a face politica, in idiologia si managementul din acest spatiu…Speram ca oameni de aici, dar si din alte partide, oameni de reala valoare, sa reabiliteze un cuvant ce risca sa devina indizerabil: ”politica”. Din pacate constat inca o data ca democratia este doar o vorba cu efect de paravan. La adapostul ei cei ce ajung sus devin mici dictatori…As putea enumera zeci de cazuri, zeci de sefi de partide, zeci de oameni ce ajunsi in posturi cheie vor imediat sa schimbe ceva si nu suporta sa auda alta parere. Poate ca exista ceva animalic in noi, ceva in stare latenta, iar cand ajungem sefi de haita….Oare stie cineva adevarata cauza a scorului mic de la Europarlamentare? Doreste cineva sa stie cum gandesc romanii, cei de la care asteptam votul?

  Reply
 • 18 august 2014 at 17:20
  Permalink

  Nu se destructureaza nicio organizatie , o sa vedeti.
  Domnii acestia care au demisionat de cand sunt in PNL???ce au facut pt acest partid?
  Faceti o cercetare si o sa vedeti ca sunt de curand ….nu au nicio treaba cu liberalismul .
  Fac front comun cu dl Volintiru pt ca dansul le a oferit functiile , un adevarat membru de partid ramine pe baricade indiferent de situatie.
  Sunt dezgustata de ceea ce se intimpla in acest partid istoric , si o spun in calitate de om cu convingeri profunde de dreapta .
  Am avut privilegiul sa cunosc oameni de marca ai acestui partid si sa vad cum se infiinteaza PNL dupa revolutie in judetul Dambovita.
  Lucrurile s au degradat ….e nevoie de oameni cu principii , cu demnitate si mult suflet liberal.
  Atunci o sa apara rezultate !

  Reply
 • 18 august 2014 at 16:44
  Permalink

  Păcat!!! Abia se ridicase partidul la nivel județean. Iar n-o să mai auzim de el sub conducerea nou impusă. Colac peste pupăză, îi pleacă și cei mai buni și serioși oameni. Oameni curați, buni profesioniști și integri cum are, n-o să mai prindă așa ușor. Aș enumera câțiva domni care sunt de viitor pe plan politic : Gabriel Cristache, Florin Grigorescu dar mai ales Ciprian Iacob. Asta este o victorie a lui Grozavu și a PSD-ului. Păcat!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro