Eugen Pătraşcu ar vrea viceprimar la Târgovişte, dar partidul nu se grăbeşte!

Consilierul local PSD Eugen Pătraşcu ar putea fi viceprimarul municicipiului Târgovişte, în locul lui Ioan Ţuţuianu, despre care se spune că vrea să se întoarcă în cadrul Companiei de Apă, să ocupe o funcţie de conducere.

Prezent la conferinţa de presă a PSD Dâmboviţa de marţi, Pătraşcu a fost întrebat dacă va fi viitorul viceprimar al Târgoviştei. ”S-a mai vehiculat numele meu şi pentru alte funcţii, până când totul nu este rezolvat nu pot să mă pronunţ. Cred că aş putea face faţă sau … sunt sigur că aş putea face faţă. În cadrul partidului au existat asemenea discuţii”, a declarat Pătraşcu.  Întrebat când s-ar putea ajunge la schimbarea viceprimarului Târgoviştei, Pătraşcu a spus că nu poate oferi un termen concret acum.  ”Este o întrebare la care nu pot să răspund la acest moment”, a precizat Pătraşcu.

Conform declaraţiei de avere, Pătraşcu este preşedinte la Prestacoop. Tot în declaraţie, acesta a trecut că este funcţionar la Arin Travel SRL şi  preşedinte al Asociaţiei de proprietari 48.

O vreme s-a vehiculat, pentru funcţia de viceprimar, numele liderului PSD Târgovişte, consilierul local Cristi Stan. Se pare că Stan a făcut un înţelept pas înapoi preferând să-şi consolideze poziţia publică şi să mai acumuleze experienţă în administraţie, până să ocupe o funcţie de răspundere.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro