Era inevitabil! Orban: „Ai aruncat țara în aer și tu te postezi în Superman!”

Era inevitabil ca la evenimentul de la Târgoviște, la care Ludovic Orban și-a anunțat oficial candidatura la șefia Partidului Național Liberal, să nu se discute și fotografia care a înconjurat întreaga țară în aceste zile: Premierul Florin Cîțu a postat pe o rețea de socializate o fotografie editată pentru a arăta ca cel mai puternic supererou din Universul DC – Superman. Adversarul lui Ludovic Orban s-a mai identificat cu acest personaj în câteva ocazii publice, însă, de această dată, a ajuns subiect de glume pentru întreaga țară.

Ce m-a frapat a fost că l-am văzut ieri Superman! Cred că aici e totuși nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de Moțiune de Cenzură (…) și tu, când îî dai afară pe USR-iștii cărora seara și a doua zi le cereai să se întoarcă în Guvern (…) să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru Partidul Național Liberal.”, a declarat Orban în cadrul discursului de la Târgoviște.

 

Fostul lider al Guvernului a vorbit și despre publicitatea negativă adusă Partidului din cauza acestor gesturi, spunând că nu a mai văzut până acum, în cariera sa politică, un membru liberal spre care să se întrepte un așa val de critici așa cum se întâmplă cu Premierul Cîțu.

„Am o strângere de inimă când intru pe Facebook și mă uit la commenturi. Dacă mă uit pe paginile „echipei demolatoare” mi se face frică, vă spun sincer. Eu nu înțeleg cum lor nu li se face frică. Eu un asemenea val contra unui reprezentant al PNL n-am văzut.”, a declarat Ludovic Orban. 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro