Ecouri după conferinţa TSD! Cornel Ştefan: “Andrei Albu a câştigat!”

În ciuda mesajelor de unitate din partid lansate de seniori în cadrul conferinţei de alegeri a TSD Dâmboviţa, tinerii social democraţi par mai divizaţi ca niciodată, în condiţiile în care scorul a fost strâns, iar acuzaţiile de incorectitudine au marcat evenimentul. Astăzi, reacţiile au apărut încă de dimineaţă, mai ales în rândurile taberei care a pierdut. Susţinătorii lu Albu i-au lăsat mesaje încurajatoare pe pagina de facebook: “Prin rezultatele alegerilor am pierdut şansa de a reprezenta zona Fieni ca Vicepreşedinte şi onoarea de a lucra cu candidatul Andrei Albu ca Preşedinte, dar vreau să vă precizez ca am câştigat un prieten în persoana lui Andrei şi NU REGRET NICI O CLIPĂ ALEGEREA FĂCUTĂ! Felicitări pentru campania onestă, curată şi profesionistă pe care ai făcut-o Andrei!”, i-a scris un candidat perdant la funcţia de vicepreşedinte, Alin Marina. Andrei Albu le-a răspuns tuturor, tot printr-o postare pe contul de socializare: “Mulţumesc mult celor care au fost lângă mine … A fost un spectacol minunat, am arătat puterea tinerilor uniţi. Vă iubesc!”

 Nici fostul lider al TSD, Cornel Ştefan, nu a ignorat rezultatul, într-o postare pe blogul personal în care îl consideră pe Andrei Albu adevăratul câştigător al alegerilor: “Dragi prieteni, regret să constat că am avut dreptate. Îmi pare rău, aş fi vrut să nu am. Au trecut şi alegerile la tineret, a câştigat cine trebuia, mergem mai departe. Dar oare chiar mergem înainte dacă trucăm alegeri şi ameninţăm delegaţi, dacă măsluim buletine de vot, dacă regizăm o democraţie internă că într-un regim dictatorial? Oare am avut dreptate când am spus că staff-ul tehnic de la partid s-a ocupat de Conferinţa TSD Dâmboviţa??? DA AM AVUT DREPTATE După aceste alegeri, mulţi m-au sunat şi mi-au spus că înţeleg de ce m-am retras. Şi au avut dreptate. Nu am vrut să particip la “Românii au talent” în varianta PSD Dâmboviţa, în care aplauzi din inimă şi votezi din interes. L-am admirat şi susţinut pe Andrei Albu şi o fac în continuare. Bravo Andrei! Trebuie să ştii că tu ai câştigat. Toţi din sală ştiu că Andrei Albu a câştigat. Viitorul va dovedi că tu ai câştigat aseară, iar TSD Dâmboviţa a pierdut!”, a scris Ştefan.

 

La polul opus şi câştigătorul Liviu Vasilescu s-a bucurat tot de laude şi felicitări: ”Liviu este un tip aerist. Cred că am spu tot” este una dintre aprecierile postate la adresa noului şef al tinerilor social democraţi din judeţ. Mandatul lui Vsilescu este de 2 ani, în care va conduce împreună cu 11 vicepreşedinţi, o organizaţie cu 7000 de membrii.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro