Declaraţie tulburătoare a tatălui Alexandrei Pârşă, despre decizia de a dona organele “prinţesei” sale

Distribuie:

 

Costel Pârşă, tatăl Alexandrei, a găsit puterea de a sta de vorbă cu presa, despre motivele care i-au determinat să fie de acord cu donarea de organe.

“Suntem ţigani, dar avem suflet pentru toată lumea. Chiar dacă sunt ţigan am mândria mea şi am un suflet nobil, şi văzând că fata mea nu mai are nici o şansă de supravieţuire m-am gândit că alţi oameni să trăiască în continuare visul fetei mele. Dacă ea avea un vis: să fie fericită şi nu şi l-a putut îndeplini, mă rog la Dumnezeu ca acei oameni care au primit ceea ce au primit de la fata mea să trăiască în deplină fericire, să se bucure de viaţă. Nu cer decât să-şi amintească că cea care i-a făcut să-şi trăiască viaţa mai departe se cheamă Pussy….Să vină la cimitir şi să-i aprindă o lumânare fetei mele. E de ajuns! Şi să se roage când îşi mai aduc ei aminte pentru fata mea că să fie pe lumea cealaltă la masă cu cei drepţi.”

Deşi trece pentru a doua oară peste pierderea unui copil, familia Pârşă nu crede în blesteme: “Nu e un blestem. Chiar stăteam şi mă gândeam, oare eu nu voi urma povestea lui Iov? Dumnezeu mă încearcă, dar eu mă rog în continuare!”, a spus tatăl fetei.

 http://www.youtube.com/watch?v=EoVU6ds3QbI

Moartea Alexandrei a salvat alte două vieţi. Familia a fost de acord cu prelevarea organelor interne: ficat, rinichi şi inimă. Din păcate, pentru inimă nu a fost găsită o persoană compatibilă.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro