E clar! Dan Miculescu îi devine adversar lui Adrian Țuțuianu!

COMUNICAT DE PRESĂ

În ultima perioadă asistăm la dese atacuri ale liderilor PSD Dâmbovița la adresa UNPR. Este deplorabilă atitudinea și modul jovial prin care PSD încearcă să se impună pe scena politică dâmbovițeană.

Deranjați de faptul că UNPR se pregătește pentru confruntările electorale din 2016 și simțind cum li se clatină scaunele atât de confortabile,  profesorul de drept – Adrian Țuțuianu și securistul de bine aciuat în PSD – Alexandru Oprea au început să facă evaluări și pronosticuri pentru scrutinurile electorale din 2016, stabilind de pe acum rezultatul votului care va avea loc peste un an.

Marele profesor de drept – Adrian Țuțuianu vine și vorbește despre neaveniții din politica dâmbovițeană și despre mărețul partid unic PSD, uitând să aducă în atenția opiniei publice cum și-a scris teza de doctorat. Poate ne raspunde la această întrebare! Cât de mult visează sărmanul politician după vremurile trecute și de glorie ale unei formațiuni politice în derivă, care se dezintegrează pe zi ce trece.

Mă întreb retoric de altfel, ce speranță mai pot avea primarii și membrii PSD într-un lider județean care își reclamă colegii și adoptă un limbaj injurios, numai pentru a-și acoperi neputințele omenești tot mai evidente.

 Atacurile fară precedent din ultima perioadă, venite din partea ofițerului – Alexandru Oprea, mă determină să dau curs propunerilor unor cetățeni care-l cunosc foarte bine pe așa-zisul domn Oprea, care în activitatea sa administrativă și nu numai, s-a amestecat în multe activități care nu au miros de carnați sau salam, ci mai degrabă au iz penal, nerespectând regulile unui stat democratic.

Îi sugerez marelui politician Alexandru Oprea să respecte toate profesiile, pentru a nu-și prinde degetele în mașina de tocat cârnați, așa cum și-a prins urechile în mașina de cules informații.

Duritatea replicilor mele sper să dea de gândit competitorilor electorali din PSD, pentru că nu mă pot alia cu oameni care duc o luptă murdară și în detrimentul locuitorilor acestui județ.

 UNPR și eu personal vom respecta regulile fair – play -ului în jocul politic, atât timp cât și ceilalți competitori vor face acest lucru

Dumitru (Dan) Miculescu,

Președinte UNPR Dâmbovița


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “E clar! Dan Miculescu îi devine adversar lui Adrian Țuțuianu!

 • 21 aprilie 2015 at 10:58
  Permalink

  Crezi cumva ca se aliaza Tutuianu cu tine ? Mergi la scoala, ca ai multe carti de citit pana ajungi la nivelul lui Tutuianu. Sa stii ca in viata conteaza mai putin averea, conteaza mult educatia. Pai cati au contribuit la scrierea acestui comunicat de presa, care oricum este de nivel mediocru? Te-a ajustat cumva juristul Moldoveanu? Saujurnalista perfectionista ?

  Reply
 • 21 aprilie 2015 at 10:13
  Permalink

  Aveti ceva cu doctoratul lui Tutuianu ? Sa-si dea si Miculescu doctoratul la fel ! A ajuns Miculescu mare politician? Sau doamna Berta are aspiratii politice? Sa i se faca pofta! Cine a scris acest comunicat ? Mihaita Moldoveanu ? Alt mare politician al judetului . Revin. Am putina treaba si revin cu comentariile ca nu mai pot sa suport, mi-e scarba.

  Reply
 • 21 aprilie 2015 at 5:51
  Permalink

  uşor, că ce e val ca valu’ trece! 😉

  Reply
 • 20 aprilie 2015 at 22:10
  Permalink

  Si s-a gasit marele cinstit care isi bate joc de oameni in Germania sa candideze.Vai de judetul asta!!!Omul asta a tras cateva tepe mari in viata asta si acum de cand face bani pe carca prostilor se crede si mare politician.Sa isi vada de batranetea si odrasla lui Bogdan…acel baiat “model”.Nu am nici o culoare politica,….absolut nici una!!Dar mi se pare ca ne lovim mereu de aceiasi politicieni de carton de la tara.Dar e admirabil cum incearca sa se inconjoare de tineri dornici de frimituri,daca “iese Nea Dan” la cjd.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro