Distrigaz a lăsat bolnavii de la Gura Ocniței în frig! Câteva sute de localnici sunt și ei afectați

O lucrare la rețeau de alimentare cu gaze a comunei Gura Ocniței, programată astăzi între orele 8:30 – 13:30, dar care nu s-a încheiat nici până la acest moment, a lăsat fără gaze Spitalul de la Gura Ocniței, Centrul de Pregătire al Jandarmilor de la Ochiuri, Parcul OMV și câteva sute de consumatori casnici din Gura Ocniței și Gorgota. Angajații Distrigaz au oprit lucrările la lăsarea nopții, acestea urmând a fi reluate dimineață.  În total mii de persoane vor petrece noaptea în frig.

Condiţiile meteo coroborate cu ora târzie la care a survenit incidentul ne obligă să amânăm, din motive de siguranţă, remedierea incidentului, aceasta urmând să se realizeze prioritar, în cursul zilei de mâine, 8 februarie. În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 900 de clienţi cărora le cerem scuze pentru inconvenienţele create” se arată într-un punctde vedere al companiei, pentru adevarul.ro


Se pare că, a fost vorba de o problemă tehnică survenită în timpul intervenției. Cea mai delicată este situația bolnavilor Spitalului de Psihiatrie. Fără gaze este dificilă asigurarea îngrijirii corespunzătoare și a hranei calde.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca