Deputatul Radu Popa, atac la un fost președinte PSD: “Ești un gunoi!”

Deputatul de Târgoviște, Radu Popa, a lansat astăzi un atac virulent la adresa fostului președinte PSD, Mircea Geoană, actual lider al partidului Partidului Social Românesc. Popa s-a arătat deranjat de declarațiile lui Geoană, care audiat la DNA s-ar fi dezis de prietenia cu Marian Vanghelie.

Din declaraţia martorului Geoană Mircea-Dan, procurorii DNA au reținut următoarele aspecte: „Îl cunosc pe numitul Vanghelie Marian-Daniel din anul 2002, pe linie de partid.(…) Cu Vanghelie Marian-Daniel nu sunt prieten, ci sunt coleg de partid.”

Când vezi cat de mici sunt unii, te sperii ca i-ai putea călca, din greșeală.
Eu am fost, sunt si raman prieten cu DM Vanghelie, chiar daca nu am primit nici un ceas cadou de la el, nu am primit nici un sprijin financiar, nici pentru mine, nici pentru campania mea electorala, nu am fost ajutat cu bani sa-mi tin copiii la scoala si nici nu am primit ceasuri atat de scumpe încât să fiu obligat să pretind că nici nu le inteleg valoarea.

Nu mie s-a zbătut DMV, pînă în ultima clipă de libertate, să-mi facă un partid pentru rămăsesem pe drumuri, ci ție. Și avea alte variante pe care le știi foarte bine, dar a preferat să rămână cu tine deși atât eu cât si alți parlamentari ex-PSD, aceiași care acum îți ling zâmbetele, spuneau despre tine că ești un prostănac terminat.

Pe scurt, Geoana esti un gunoi și din cauza asta nici nu meriti să-ti spun că m-ai inșelat pentru ca insăși existența ta reprezinta o fraudă, spune Radu Popa.

Radu Popa a fost unul din primii deputați care s-au declarat solidari cu partidul pe care Geoană și Vanghelie l-au înființat la începutul acestui an.  “Pentru mine prieteniile sunt mai importante decât relațiile de partid. Nu am nicio problemă să-mi asum asta”, afirma Popa la vremea respectivă.

Între timp, însă, deputatul de Târgoviște s-a depărtat de PSRO, lucru confirmat și de Mircea Geoană la lansarea partidului la Târgoviște, luna trecută. După declarația de astăzi, se pare că, ruptura lui Radu Popa de PSRO a avut legătură cu ieșirea lui Vanghelie din scena politică.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro