De Paşte, poţi alege pâinea dospită natural cu maia, coaptă ecologic, în Brutăria Câmpeanu

Distribuie:

Apă, făină şi sare sunt ingredintele necesare pâinii cu maia. În timp ce pâinea comercială poate să conţină peste 20 de ingrediente, pâinea dospită din aluat vechi sau pâinea din maia nu are aditivi, coloranţi, conservanţi, amelioratori şi potentiatori de gust sau substanţe de îngroşare.

 

Brutăria Câmpeanu din Târgovişte, de pe Calea Domnească, nr.321, mizează tocmai pe sortimentele de pâine cu maia, coapte ecologic în brutăria artizanală. Asta şi pentru efectele  pe care pâinea cu maia le poate avea asupra organismului. Pe lângă gustul mai bun şi mai complex, pâinea cu maia are un indice glicemic mai scăzut decât pâinea făcută cu drojdie neutralizează acidul fitic din cereale, responsabil pentru împiedicarea absorbției minerarelor de către corpul uman, pâinea dospită cu maia ajută la repopularea tractului intestinal cu bacterii bune, îmbunătățind astfel digestia, spre deosebire de drojdia comercială, maiaua nu favorizează dezvoltarea candidei în organism.

Pâinea cu maia, produsă de Brutăria Câmpeanu conţine doar apă de izvor, făină neaditivată şi sare de mare. Din oferta brutăriei amintim: pâinea albă, pâinea cu secară, cea intermediară, dar şi pâinea neagră cu semințe de in şi floarea soarelui.

Pentru comenzi: 0720909565

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “De Paşte, poţi alege pâinea dospită natural cu maia, coaptă ecologic, în Brutăria Câmpeanu

  • 13 aprilie 2017 at 5:01
    Permalink

    Într+adevăr pâinea cu maia este gustoasă. Are acest gust natural de pâine care ne aminteşte de “bătătura” bunicilor, adică de curtea lui mamaia şi a lui tataie. Și acum îmi amintesc mâinile bunicii care frământa pâinea
    cu credință, multă credință, mai ales în apropierea Paștelui. Alice Alina Șuică

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro