De la înfiinţarea formaţiunii, USR Dâmboviţa se tot (re)organizează! O nouă încercare

USR Dâmboviţa nu reuşeşte, de mai bine de o jumătate de  an, să depăşească stadiul de organizare. Înainte de alegerile parlamentare părea că înjghebase o organizaţie, dar aceasta a fost dizolvată după câteva luni. Recent, USR a reînceput discuţiile la Dâmboviţa. Demersul este cumva underground, întâlnirea având loc în  sala de conferinţe a unui hotel din Târgovişte, fiind popularizată ulterior printr-o postare pe facebook. USR a reuşit să obţină un post de deputat în judeţul nostru, în persoana lui Dumitru Lupescu (primul din stânga în foto sus), originar din Dâmboviţa, dar care locuieşte în capitală.

USR-ul incepe să se organizeze mai bine şi în teritoriu. Împreună cu Dumitru Lupescu, deputat USR de Dâmbovița, nascut aici şi Cristian Ghinea, deputat USR, secretar al Camerei Deputatilor din partea USR si el originar din județ. În curând vom redeschide filiala în județul Dâmbovița.
Cei care doresc să se implice activ într-un partid nou curat, care lucreazã pentru cetațeni şi nu împotriva lor, cei care vor schimbarea actualei clase politice sunt rugați să se înscrie pe https://usr.ro/inscrie-te-ca-membru/ , a descris întâlnirea de la Târgovişte, USR prin intermediul Facebook-ului.

Tot în spaţiul virtual, deputatul ales de Dâmboviţa, Dumitru Lupescu a explicat: Ne cunoaştem mai bine, facem schimb de idei, participăm activ la edificarea unor proiecte benefice pentru comunităţile locale din Dâmboviţa şi să arătăm cetăţenilor că noi facem acel ”ceva” pe care dumnealor îl aşteaptă de la formaţiunea noastră politică.”

VEZI şi Cine este deputatul USR de Dâmboviţa

În real, nu avem cunoştiinţă despre un cabinet parlamentar USR la Dâmboviţa, unde cetăţenii să se adreseze alesului Lupescu sau un sediul al USR Dâmboviţa, unde să poată lăsa propuneri sau ceară rezolvarea unor probleme.

UPDATE: Ni s-a comunicat, tot pe facebook, ca deputatul Lupescu ar avea un cabinetul parlamentar pe str.1 Mai nr.42

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro