SURSE: Răsturnare de situaţie! USR ar putea prinde un loc de deputat în Dâmboviţa

A trei forţă politică din Dâmboviţa, după votul cetăţenilor, USR ar putea obţine un post de deputat în Dâmboviţa. Ieri, cifrele arătau că mandatul va ajunge la Iulian Vladu (PNL) în urma redistribuirii, aflat pe ultima poziţie le lista de redistribuire a liberalilor. Totuşi, după reglajul fin al cifrelor, anumite surse spun că USR va ocupa cel de-al şaptelea loc de  deputat din judeţ.

Primul pe lista de candidaţi pentru camera deputaţilor la USR Dâmboviţa este Dumitru Lupescu.

dumitru-lupescuDumitru Lupescu (usr.ro): Născut în comuna Gura-Şuţii jud. Dâmboviţa şi crescut în Bucureşti. Studiile primare şi gimnaziale în Bucureşti, iar în anul 1969 am absolvit  Liceul Militar “Dimitri Cantemir” din Breaza, jud.Prahova. În anul 1972 am absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu–specialitatea infanterie. Au fost două perioade provocatoare şi deschizătoare de drumuri. Am avut norocul de profesori şi educatori extraordinari, cărora le sunt recunoscător pentru nivelul ridicat de cunoştinţe generale şi profesionale dobândite.

În anul 1972 mi-am început activitatea de ofiţer activ în Ministerul Apărării Naţionale, fiind selecţionat şi numit în funcţia de comandant pluton infanterie – gardă şi protocol la Regimentul 30 Gardă Bucureşti. Un an (1974-1975) am fost comandant pluton la Regimentul 2 Mecanizat din Bucureşti. Din 1975 şi până în 2001 mi-am continuat activitatea ca ofiţer de stat major în două comandamente de mare unitate (U.M.01035 şi U.M.02450) din Bucureşti, unde am desfăşurat activităţi de coordonare, control şi îndrumare pe linie de specialitate. În aceste locuri unde am studiat şi muncit, am învăţat că dragostea de neam şi ţară este supremă, că OMUL este cel mai important în societate, că legile ţării trebuie respectate şi aplicate, iar munca, cinstea şi corectitudinea, simplitatea si transparenţa sunt caracteristicile care mă definesc. După pensionare (iulie 2001-aprilie 2007), am continuat activitatea în societatea civilă ca director operativ şi lector-formator la două societăţi de pază, protecţie şi transport valori, in care am efectuat angajarea, organizarea, coordonarea, conducerea şi desfăşurarea cursurilor de calificare, echiparea şi dotarea personalului de pază şi gardă de corp, controlul şi coordonarea activităţii de pază, protecţie şi transport valori. Din anul 2007 până în decembrie 2012 am activat ca şef tură protecţie şi pază la o unitate de învăţământ din sectorul 3 Bucureşti.

Activitatea şi experienţa civică

2014-prezent, membru fondator al Grupului de Iniţiativă Civică „Salvaţi Parcul Tineretului”, grup afiliat Reţelei Civice Bucureşti. M-am implicat în cultivarea participării cetăţenilor la viaţa oraşului, în viaţa comunității și lupta pentru salvarea spaţiilor verzi, pentru amenajarea parcurilor, a pistelor pentru biciclişti sau a trotuarelor, pentru salvarea monumentelor de patrimoniu și a clădirilor ce adăposteau odată cinematografe, teatre sau centre comunitare. Ca recunoaştere a activităţii mele civice, am primit premiul „Rezistenţa în parcuri” la Gala Premiilor Participării Publice, G3P, ed.VI-a, martie 2015 şi premiul pentru implicare civică, la Gala Premiilor SAR, ed. 2016.

2006-prezent, consilier voluntar al Primăriei sectorului 4 pentru zona Tineretului, Parcul Lumea Copiilor, Calea Văcăreşti. până la Dealul Marţişor. Am desfăşurat activităţi de coordonarea acţiunilor cetăţeneşti şi gospodăreşti, sesizarea neajunsurilor şi propunerea măsurilor necesar a fi luate pentru locuitorii Bucureştiului, în special cei ai sectorului 4.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro