DE LA CITITORI: Coada de marţi de la oficiul poştal din cartierul târgoviştean micro 11

Un cititor Gazeta Dâmboviţei atrage atenţia asupra unui aspect din cartierul micro 11. Conform cititorului, poşta cu vamă  nu funcţionează decât o zi pe săptămână, iar oamenii stau foarte mult la coadă pentru a-şi ridica coletele. Cititorul speră că mediatizarea situaţiei va duce la rezolvarea ei, mai ales că cei mai mulţi dintre cei care stau săptămânal la coadă sunt persoane în vârstă.
Se lucrează doar marţi. Şi în fiecare marţi se stă la coadă câteva ore până îţi poţi lua coletul. Poate dacă mediatizaţi asta se va schimba ceva, ne-a scris cititorul nostru, alături de imaginile de mai jos.

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “DE LA CITITORI: Coada de marţi de la oficiul poştal din cartierul târgoviştean micro 11

  • 31 ianuarie 2017 at 21:07
    Permalink

    Ca sa clarificam, este vorba de oficiul vamal pentru colete externe. Este nesimtire la adresa cetateanului, o singura zi pe saptamana pentru tot judetul, ridic saptamanal colete si de fiecare data stau la coada, avantajul ca ma duc devreme este ca am maxim 10 persoane in fata, se lucreaza extrem de incet, personalul este extrem de irascibil si daca indraznesti sa intrebi ceva risti sa ti-o iei in freza rau de tot. Azi de exemplu au fost foarte ofuscate doamnele de acolo ca am permis unei mamici cu copil mic sa intre in fata cozii. ar fi bine sa lucreze vamesul ala macar 3 zile pe saptamana.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro