DÂMBOVIŢA: Social democraţii – val de comunicate “copy paste”, în apărarea lui Victor Ponta

       Social democraţii dâmboviţeni s-au întrecut în comunicate de presă în care se declaraă solidari cu preşedinte lor de partid Victor Ponta, pus sub acuzare de DNA. Procurorii DNA îl acuză pe Ponta de următoarele infracţiuni: fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni); complicitate la evaziune fiscală în formă continuată; spălare de bani. De asemenea, “procurorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale faţă de Ponta Victor-Viorel şi sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată (două acte materiale) fapte aflate în legatură cu funcţia sa de prim-ministru al României“.

        Cel mai probabil, de la centru, social democraţilor li s-a cerut  ia atitudine în favoarea premierului, dovadă stând cele câteva ideii principale transmise de echipa de comunicare prin punctajele pe care le folosesc toate formaţiunile politice, în aşa fel încât toţi comunicatorii să transmită un mesaj identic. Aşa că toate comunicările de la Dâmboviţa, dar şi din restul ţării, au transmis, pe baza punctajului  echipei de comunicare, trei idei principale: nu este o coincidență că DNA l-a pus sub acuzare pe Victor Ponta în ziua depunerii moţiunii PNL, Victor Ponta este cel mai bun premier din ultimii 25 de ani, Victor Ponta nu trebuie să demisioneze. Singurul care și-a nuanțat comunicarea în afara punctajului partidului a fost Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște, personalizându-l cu câteva proiecte susținute de guvern în municipiu.

COMUNICAT DE PRESĂ

       conferinta judeteana psd dambovita (13)Parlamentarii dâmboviţeni considerǎ cǎ acuzaţiile aduse la adresa PrimMinistrului Victor Ponta sunt forţate şi suspecte, în contextul în care acestea vin exact în ziua depunerii moţiunii de cenzurǎ de cǎtre PNL. Victor Ponta este cel mai bun Premier pe care l-a avut România în ultimii 25 de ani! Guvernul Ponta a îndreptat greşelile şi a reparat nedreptǎţile aduse de ante-guvernanţii sǎi, a adus creştere economicǎ şi un trai mai bun românilor. Guvernului Ponta a acordat în permanenţǎ sprijinul necondiţionat pentru proiectele judeţului Dâmboviţa, pentru dezvoltarea acestuia. Parlamentarii dâmboviţeni îşi exprimǎ în mod ferm susţinerea Premierului Victor Ponta care trebuie sǎ continue programul de guvernare.

Parlamentari PSD Dâmboviţa:  Senator Leonardo Badea Deputat Carmen Moldovan Deputat Zisu Stanciu Deputat Ionuţ Sǎvoiu PSD- membru

COMUNICAT DE PRESĂ

          Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat  îşi exprimă solidaritatea cu domnul Victortutuianu scris Ponta, Primul Ministru al României şi Preşedinte al Partidului Social Democrat şi consideră că acesta trebuie să rămână premier, rezultatele guvernării reprezentând argumentul determinant. Este suspect că Premierul României a fost citat şi  i s-a adus la cunoștință calitatea  de suspect în ziua în care Partidul National Liberal depune o moţiune fără consistenţă, fiind evident în imposibilitatea  de a o trece prin Parlament. Demersul domnului Klaus Johannis, privind solicitarea de demisie a Premierului nu este decât o abordare politicianistă, în afara cadrului constituţional şi nu are decât rolul de a sprijini Partidul Naţional Liberal în demersurile sale, Preşedintele României abandonând poziţia de neutralitate politică la care îl obligă Constituţia. Cerem Primului Ministru, Victor Ponta, să-şi continue mandatul cu care a fost investit de cetăţenii României şi să continue punerea în aplicare a programului de guvernare. 

Adrian Țuțuianu, Președinte PSD Dâmbovița

COMUNICAT DE PRESĂ

          calcanAcuzaţiile la adresa premierului Victor Ponta sunt forţate şi suspecte, având în vedere că vin chiar în ziua în care PNL depune moțiunea de cenzură. Guvernul condus de Victor Ponta şi PSD au adus România în cea mai bună poziţie economică şi socială pe care a avut-o în ultimii 25 de ani. Măsurile guvernamentale au adus bunăstare românilor și au redat încrederea investitorilor. Primul ministru Victor Ponta a fost şi este unul din cei mai mari susținători ai proiectelor de dezvoltare a județului Dâmbovița. Sunt solidar cu președintele PSD Victor Ponta şi susţin că trebuie să rămână în fruntea Guvernului României, atât în numele meu personal cât şi al milioanelor de români care i-au acordat votul de încredere în 2012.

Senator PSD Dâmboviţa, Valentin Calcan

COMUNICAT DE PRESĂ

       Avand in vedere recentele evolutii de pe scena politica romaneasca, in calitate de presedinte al organizatiei PSDstan foto mic Targoviste, tin sa fac cateva precizari.  Primul Ministru al Romaniei si presedintele PSD Victor Ponta nu trebuie sa cedeze presiunilor, de oriunde ar veni ele. Victor Ponta nu trebuie sa-si dea demisia. Organizatia PSD Targoviste nu crede in coincidente. In ziua in care PNL depune motiune de cenzura, premierul Victor Ponta este chemat la DNA.
PSD Targoviste este solidar cu presedintele Victor Ponta si ii cere acestuia sa continue proiectele de dezvoltare a Romaniei si sprijinire a municipiului Targoviste si judetului Dambovita.
Anul acesta, cu sprijinul Guvernului Romaniei, municipiul Targoviste beneficiaza de a doua alocare de fonduri la nivel national, ca si cuantum al sumelor acordate, in cadrul programului de reabilitare termica a blocurilor de locuinte. Tot anul acesta, dupa o pauza de 7 ani, in municipiul Targoviste este reluata constructia de locuinte ANL, urmand a fi terminate cele 146 de unitati locative din cartierul Sagricom.
Acestea ar fi numai cateva exemple care ne indreptatesc sa spunem ca Victor Ponta este Primul ministru de care Romania are nevoie. Nu in ultimul rand, Victor Ponta a fost investit Prim ministru al Romaniei de votul milioanelor de cetateni care i-au acordat increderea pe un mandat de patru ani.

Daniel Cristian Stan, Presedinte PSD Targoviste

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “DÂMBOVIŢA: Social democraţii – val de comunicate “copy paste”, în apărarea lui Victor Ponta

 • 7 iunie 2015 at 22:33
  Permalink

  hahaha. ce prosti. premierul n-are mandat ba dobitocilor. nu e ales de popor. mars de aici cu stiinta voastra de carte.

  Reply
 • 7 iunie 2015 at 5:37
  Permalink

  Famiglia, acest GIO-PSD nu se dezminte: uriaşa campanie de manipulare din media românească şi de aiurea pentru ca numitul Ponta VV să apară victima persecuţiei politice a pornit la drum.
  nu uitaţi cisterna cu mir şi eventual un trafalet.
  de acord, nu este o coincidență că DNA l-a pus sub acuzare pe numitul, 5 iunie fiind ziua în care s-a dat alarma debarcării din Normandia. 1944. deci trebuia jubilată această cifră “rotundă” de 71 de ani 😉
  comunicatele sînt jignitor de anoste (TSD-imea doarme?), denotă lehamite (io nu ştiu de cine sau de ce).
  se impune urgent conspectarea memorabilei lucrări “OMAGIU”, Editura Politică, Bucureşti, 1978, de nu ştiu cine, că nu aveţi cultură, loazelor.
  iar pentru o sinucidere garantată nu vă lăsaţi duşi de la uşa măcelăriei, tovarăşi! 🙁

  Reply
 • 6 iunie 2015 at 20:57
  Permalink

  Toate jigodiile politice apara un infatuat si copiator! Rusine psd-ului, partidul infractorilor, al celor care au vandut tara! Unde esti Stane de la alimentara si prietenul tau Bombonel? Ce pacat ca n-ati impartit acelasi pat in aceeasi celula! La toti pesedistii va veni timpul judecatii, inclusiv acestor pupincuristi care il apara pe Ponta!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro