Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

DÂMBOVIȚA: Pregătiri pentru sezonul rece, pe toate drumurile naționale din județ

Secția județeană a Drumurilor Naționale se pregătește pentru venirea iernii. Astfel au fost montate indicatoare de avertizare, în zonele cu probleme, pe toate drumurile naționale care străbat județul. În același timp, în zona e câmpie, pe Drumul național 71 (București – Târgoviște) se montează parazăpezi. Tot pe București-Târgoviște, pentru creșterea siguranței în trafic, la km 21, (intersecție Dobra-Titu) a fost montat parapet de tip rulou, similar cu cel montat în zona Chitila, pe DN 7 și în zona Pădurii Dragodana, pe DN 72.  În același timp, un sistem de garduri de protecție a fost montat pe DN 71, în zona intersecției către Titu. Sunt primele intervenții importante pentru creșterea siguranței rutiere pe acest drum, după mulți ani în care nu s-au luat nici un fel de măsuri.

Pe lângă montarea indicatoarelor și a parazăpezilor acolo unde este necesar am aprovizionat toate bazele cu material antiderapant” a precizat pentru Gazeta Dâmboviței, șeful Secția Drumuri Naționale Dâmbovița, Dragoș Paraschiv.

În același timp se execută lucrări de reparații și întreținere pe sectoarele de drum aflate în aria de competență a secției.

Reparații pod peste Bizdidel, la Pucioasa
Turnare mixtură asfaltică BA16 pe DN72A
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media