DÂMBOVIȚA: Noi cazuri de infectare cu Covid-19, la elevi și profesori din mai multe școli

8 cazuri de infectări cu COVID – 19 ( 4 elevi şi 4 profesori) au fost depistate în sistemul de învăţământ dâmboviţean de la începerea semestrului al II – lea! Dacă în prima săptămână de şcoală au fost doar două cazuri de infectări şi numai în rândul elevilor (unul de la Colegiul Cantacuzino şi unul de la Colegiul Carabella), situaţia de azi primită de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa ne arată că în cea de-a doua săptămână de şcoală s-au mai infectat încă 2 copii şi 4 profesori.

Ultimii 2 elevi depistaţi cu COVID -19 provin de la Şcoala Gimnazială Coresi Târgovişte şi de la Şcoala Gimnazială Răzvad. Cadrele didactice infectate provin de la Şcoala Gimnazială ,,Matei Basarab” Târgovişte, de la Şcoala Gimnazială Specială Târgovişte, de la Şcoala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu şi de la Şcoala Gimnazială ,,Buică Ionescu” Glodeni.

,,Fiind clase de învăţământ primar conducerile unităţilor de învăţământ au hotărât suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică şi continuarea în sistem online. Deciziile au fost luate în urma consultării DSP Dâmboviţa”, a declarat inspectorul general al IŞJ Dâmbviţa, prof. Cătălina Homeghiu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro