DÂMBOVIȚA: Ministerul Transporturilor a trimis două utilaje de mare capacitate pentru deszăpezirea zonei montante

Cele două utilaje aparțin Companiei Naționale de Administare a Infrastructurii Rutiere. Unul a ajuns deja la Moroieni. Este vorba de mașini de mare capacitate care să vină în ajutorul utilajelor SCLDP. Decizia trimiterii acestora la Dâmbovița a fost luată de ministrul transporturilor,  Rovana Plumb.

În acest moment, DJ 714 este deblocat pe un sens de mers. Mai multe mașini au început coborârea asistate de jandarmii montani și utilaje de deszăpezire.

 


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “DÂMBOVIȚA: Ministerul Transporturilor a trimis două utilaje de mare capacitate pentru deszăpezirea zonei montante

  • 27 ianuarie 2019 at 16:41
    Permalink

    De ce doar de jandarmerie ?Salvamont nu are zona montana?Ei trebuie sa raspunda de siguranta turistilor cand este vorba de avalanse.Ca doar ei “zic”ca se pricep .Dar cand stau doar la Targoviste si in zona montana este doar un asa zis salvamontist care nu are cu ce se deplasa (doar seful mare si mic are dreptul) ,cine sa vegheze ,sa patruleze ,sa previna?
    Este cazul ca doamna Ministru sa trimita alti oameni in zona, cu capacitati “mai mari” decat cei existenti,la fel ca si utilajele de dezapezire.Ca tare mult timp nimeni nu a vazut sau nu au vrut sa vada aceste neajunsuri.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro