DÂMBOVIȚA: Cuplu de patroni reținut pentru furtul unui TIR cu televizoare

Distribuie:

Două persoane, soţ şi soţie, patronii unei firme de transport din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş,pe 2 noiembrie, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro.

Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, la începutul acestei săptămâni, o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Potrivit anchetatorilor, şoferul TIR-ului a fugit cu marfa. Patronul din Argeş a anunţat Poliţia, care a făcut mai multe percheziţii.

Patronul firmei de transport din Dâmboviţa le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean a gândit această şmecherie. Oamenii legii au percheziţionat mai multe locuinţe în Argeş şi Dâmboviţa.

TIR-ul cu televizoare a plecat din localitatea Chitila, lângă Bucureşti, acolo unde se afla depozitul, şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda., conform adevărul. ro

Patronul firmei din Argeș a postat pe Facebook un anunț cum că va oferi o recompensă celui care ajută la prinderea șoferului.

“Acest camion a dispărut cu marfa (televizoare), remorca are nr. De înmatriculare DB 12 BSA ofer recompensa 50.000 pentru găsirea acestuia și a mărfii (în special marfa). Orice informație poate fi utilă. Mulțumesc.” spune acesta în anunțul său de pe  pagina personala de Facebook.

Și pe rețelele de socializare, destinate în special șoferilor de TIR este distribuit mesajul în care se oferă mai multe detalii despre camion:

“Camionul care a incarcat si a disparut cu marfa de la Bucuresti este o SCANIA gri cabina mica ,serie sasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie sasiu VAVSAP3386H230740 si au nr de inmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA,apartinind firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul in loc. Cringurile-Dimbovita

Marfa incarca:TELEVIZOARE COLOR.”

Sursă foto:Facebook

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro