DÂMBOVIȚA Covid-19: Tinerii târgovișteni vin în ajutorul bătrânilor, făcându-le cumpărăturile de care au nevoie!

Zeci de tineri târgovișteni au luat hotărârea de a veni în sprijinul persoanelor în vârstă, celor vulnerabile, ținând cont de situația extrem de delicată prin care trecem cu toții, din cauza pandemiei cu virusul Covid-19. Aceștia au preluat o acțiune care a luat naștere în Polonia, urmată de mai multe asociații de voluntari din România, galerii ale unor echipe de fotbal s.a.m.d.

Acțiunea constă în efectuarea de cumpărături pentru cei care nu se pot deplasa la magazine, mai ales că se tem de virusul extrem de contagios care face victime în toată lumea. Tinerii vor lipi un afiș la intrările scărilor de bloc, lăsând un număr de contact pentru toți cei care vor să apeleze la serviciile lor, voluntare, care nu necesită niciun fel de comision, doar contravaloarea cumpărăturilor. Și condițiile de livrare vor respecta condițiile stabilite de autorități. Mai jos aveți comunicatul acestora. Tot respectul pentru acești tineri, care aleg să fie solidari în aceste vremuri grele, care implică totuși un risc.

“Solidaritate

Construim o comunitate de vecini voluntari pentru bătrâni și persoane vulnerabile, livrăm gratuit la domiciliu în condiții de siguranță medicamente și alimente.
Punem afișe pe toate scările de bloc, începem gradual, cu cele pe care știm că locuiesc mai multi bătrâni singuri.
Comenzile se primesc la Tel. 0790658780
Banii sunt recuperați de la bătrâni sau beneficiari pe baza de bon fiscal.
Titularul cumpărăturilor va fi anunțat în prealabil de valoarea exactă a cumpărăturilor pentru a pregati banii în valoare exactă, într-un plic sau alt mijloc care să nu presupună contact direct.
ATENȚIE! Voluntarii se angajează să poarte și să respecte toate măsurile de protecție specifice:
1. Mască de protectie facială
2. Mănuși de unică folosință
3. Gel sau soluții dezinfectante”

BMG


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro