DÂMBOVIŢA Covid-19: Măsuri speciale pentru siguranţa celor care folosesc transportul în comun târgoviştean

Mijloacele de transport în comun din Târgovişteau fost dezinfectate începând de luni, în cadrul unui program de prevenţie legat de coronavirus. Societatea de transport are 26 de autobuze şi 12 microbuze.

Pentru prevenirea infectării cu coronavirus, la nivelul societății SPMT au fost luate măsuri proprii cu personalul societății, începând cu luni dimineața prin dezinfectarea tuturor mijloacelor de transport din parcul auto al societății, 26 autobuze și 12 microbuze, precum și dotarea personalului care intră în contact direct cu călătorii, respectiv șoferi și taxatoare, cu dezinfectant, astfel încât să încercam să diminuam riscul de infectare. De asemenea, având în vedere evoluția virusului la nivel naţional, societatea a luat măsuri cu caracter de urgentă prin apelarea la o firma specializată, agreată de DSP, cu certificare a calității ISO, care a furnizat servicii de dezinfectare a mijloacelor de transport în comun, în noaptea zilei de 09.03.2020 astfel:
-dezinfectarea suprafețelor de contact prin pulverizarea și ștergerea cu Prod biocid BIONET A15 conform OUG adoptat de Min Sănătății;
-dezinfectarea aerului prin pulverizarea dezinfectantului pe instalația de aer a mijloacelor de transport,
– în dimineaţa zilei de 10.03 ora 5.00, au fost dezinfectate stațiile de autobuz din municipiul Târgovişte;
Aceste măsuri au caracter repetitiv, astfel că acțiunile vor continua. De asemenea, după fiecare cursă, personalul societății efectuează dezinfecția suprefetelor de contact din microbuze și autobuze. Călătorii au fost informați  prin afișarea în mijloacele de transport a măsurilor ce trebui luate de fiecare cetățean care este nevoit să folosească transp public” a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei, Eugen Pătraşcu, directorul societăţii.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro