DÂMBOVIŢA Covid-19: În tăcerea autorităţilor, familia bărbatului din Corbii Mari strigă că acesta e pozitiv

Familia bărbatului din Corbii Mari a declarat pentru MDI Tv că bărbatul a fost testat pentru coronavirus şi este pozitiv. Acesta ar fi luat virusul într-un centru de dialză din Bucureşti, unde a fost şi unul dintre pacienţii care ulterior au decedat în urma contactării virusului.

Bărbatul locuişte cu unul dintre băieţii săi şi familia acestuia. A luat contact, însă, cu toată familia care a mers să-i fie alături, după ce zilele trecute i s-a făcut rău. Acum oamenii sunt disperaţi. Spun că au fost sunaţi de la Matei Balş şi li s-a spus că tatăl lor este purtător al virusului. De asemenea, autorităţile locale i-au contactat şi le-au spus să nu mai părăsească locuinţa, urmând să fie testaţi cu toţii. Acesta lucru nu s-ar întâmpla dacă nu există contact direct cu un bolnav declarat pozitiv, aşa cum autorităţile au tot încercat să motiveze faptul că testează foarte puţini oameni.

Autorităţile judeţene păstrează o tăcere asurzitoare pe aceste subiecte. În timp ce presa încerca să afle, pe căi oficiale, dacă bărbatul este sau nu infectat cu coronavirus, Prefectura Dâmboviţa ne-a comunicat că i-a încetat mandatul de primar social democratului Constantin Maricescu de la Aninoasa, lucru despre care presa a relatat încă de ieri. Fiecare cu prioritate lui!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro