DÂMBOVIŢA Covid-19: HeidelbergCement a donat Spitalului Judeţean șase paturi de terapie intensivă și un monitor de funcții vitale

Sprijin financiar pentru spitalele județene din Dâmbovița și Hunedoara

HeidelbergCement România a sprijinit Fondul de Urgență inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare cu suma de 124.000 euro.

Din această sumă s-au achiziționat și trimis Spitalului Județean Târgoviște șase paturi de terapie intensivă și un monitor de funcții vitale, iar Spitalului Județean de Urgență Deva un aparat performant, care detectează 18 virusuri (coronavirus, virus gripal, virus paragripal) și patru bacterii.

De asemenea, căutăm modalități de a susține și activitatea Spitalului din Pucioasa, care are în acest moment rol de spital suport”, a completat dl. Florian Aldea.

Containere pentru triaj și prevenirea contaminării la Spitalul Județean Neamț

În cadrul unui parteneriat cu Asociația Volunteer for Life, HeidelbergCement România a donat Spitalului Județean Neamț patru containere medicale echipate, mobilate și dezinfectate, astfel încât trierea pacienților să aibă loc în afara perimetrului propriu-zis al spitalului. Acestea conțin și camere de izolare, unde pacienții așteaptă să fie trimiși pe secțiile de specialitate.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro