DÂMBOVIȚA Covid-19: Angajații salubrității încearcă să le ridice moralul oamenilor cu un mesaj de solidaritate

Supercom, societatea delegată să asigure colectarea gunoiului menajer, în sistem integrat, în întreg județul, are un mesaj pentru dâmbovițeni, afișat în toate autospecialele de colectare. Un mesaj menit să-i încurajeze și pe oameni, dar salariați, care sunt și ei în prima linie a pericolului reprezentat de Covid-19. “Solidaritate cu națiunea română” au afișat salariații în geamurile mașinilor. Zilnic aceștia străbat tot județul, după același program ca și înainte de perioada critică. Dacă ei se vor opri sau vor limita activitatea, pe lângă coronavirus, ar putea apărea și alte focare cu alte infecții. Așa că și munca lor este esențială.

„Ei sunt ultimul batalion. Dacă nu sunt nici ei, în trei zile avem și holeră, nu doar coronavirus”, spune Ilie Ciuclea, patronul companiei de salubrizare Supercom, pentru presa centrală.

Zilnic, 270 de persoane lucrează în salubritatea dâmbovițeană. S-au făcut eforturi pentru ca toți să fie protejați cu echipament specific pentru a limita riscul de contactare a virusului. În plus, mașinile și europubelele sunt dezinfectate periodic.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro