Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

CORBII MARI Covid-19: Furnizorii de pâine și alimente au început să ocolească comuna

Primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, a atras atenția în această dimineață asupra faptului că anumiți furnizori refuză să mai facă livrări în comună. Este vorba de furnizori de produse de panificație și de alimente.

Bănică a precizat că va face o listă cu aceștia pe care o va înainta prefecturii Dâmbovița. Edilul se teme că oamenii vor rămâne fără alimentele de bază, dacă nu se va regla această situație.

La Corbii Mari este un focar de infecție cu Covid-19, fiind 13 cazuri confirmate cu testele ajunse la Dâmbovița și alte 13 persoane suspecte, pentru unele comunicându-se telefonic că sunt pozitivi. Toți sunt contacți direcți cu persoane infestate, primele cazuri având legătură cu clinica de dializă din capitală.

Autoritățile locale vor să demareze o acțiune de strângere de fonduri pentru încheierea unui contract cu un furnizor privat de servicii de sănătate pentru a fi testați toți contacții direcți ai persoanelor declarate pozitiv în comună. Primăria Corbii Mari a solicitat, vineri, Comitetului Național pentru Situații de urgență testarea acestora, precum și a cadrelor medicale, polițiștilor și membrii autorității publice care interacționează cu persoanele aflate în izolare, dar nu a primit, încă, nici un răspuns.

 

 

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media