DÂMBOVIȚA: CNA a acordat licență pentru încă o televiziune

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat, marţi, licenţă audiovizuală pentru difuzarea prin cablu a unui serviciu de programe de televiziune din Constanţa, denumit CINETHRONIX, ce va difuza documentare şi care va putea fi urmărit în Bucureşti, în şase judeţe din sud-estul ţării şi în regiuni cu vorbitori de limbă română din Bulgaria.

Cinethornix va emite în judeţele Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Buzău, Teleorman şi Dâmboviţa.

Potrivit certificatului constatator de pe 23 februarie, acţionarul unic al postului de televiziune este Leonard Cosmin Nicolescu.

Televiziunea va emite 24 de ore pe zi, din care reluări 12 ore pe zi, în intervalele 00:00 – 09:00, 12:00 – 13:00 şi 22:00 şi 24:00.

Valoarea iniţială a investiţiei pentru postul de televiziune este de 80.000 de euro, dintre care 50.000 pentru echipamente şi amenajarea studioului şi 30.000 de euro pentru cheltuieli curente.

Potrivit proiectului editorial, televiziunea va difuza preponderent filme documentare, dar şi eseuri cinematografice şi reportaje. Domeniile abordate în producţie sunt istorie, cultură, ştiinţă, turism, societate şi artă.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro