Cristi Filipescu, rănit în Colectiv: “Duc visul lor mai departe prin mine. Cânt și mă bucur!”

Distribuie:

După 5 ani de la incendiul din Colectiv, rănile celor care au trecut prin foc și au supraviețuit rămân deschise mai ales la nivel emoțional.

Târgovișteanul Cristi Filipescu este unul dintre târgoviștenii care au fost răniți in incendiu. Toboșarul a avut cele mai grave răni la nivelul mâinilor și feței. La recuperarea sa a contribuit și transferul la un spital belgian. Astăzi, Cristi spune că prin muzică duce mai departe visul celor pierduți în Colectiv.

Asa stiu eu sa duc visul lor mai departe. Dupa 5 ani in care de cele mai multe ori regretele si neputinta si-au spus numele, am reusit cumva sa le aduc la o alta forma. Astazi pentru mine este o zi neagra, o zi in care voi pastra tacere totala si voi inchina un pahar de vin in memoria celor care nu mai sunt langa mine.
Asa stiu eu sa pastraz memoria lor, duc visul lor mai departe prin mine si prin ce am reusit sa cladesc in ultimii 2 ani 🙂 La ce ma refer? Muzica!!!! M-am saturat de subiecte politice, nu mai am rabdare sa ascult toate cacaturile lor, trec peste articole si stiri ca nu mai pot psihic. Cant si ma bucur.
In ultimii ani am invatat sa fiu eu si sa aduc in fata voastra un exemplu de “asa da!”
Va multumesc pentru sustinerea voastra 🙂
#colectiv65 #werenotnumbers”

În incendiul din Clubul Colectiv, izbucnit în timpul unui concert rock, și-au pierdut viața 26 de persoane. Din cauza rănilor, numărul deceselor a ajuns astăzi la 65. Printre decedați sunt artiști, fotografi, jurnaliști, studenți.

Astăzi, președintele Iohannis a promulgat legea prin care supraviețuitorii tragediei pot deconta costul tratamentului  pe întreaga durată a vieții.

Totuși, după 5 ani, nu există sentințe definitive în cazul Colectiv, iar sistemul medical nu a făcut pași importanți pentru centre de mari arși.

Foto: Cristina Oltean

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro