Coronavirusul amână învestirea primarului și consiliului local în comuna Pietroșița

Depunerea jurământului și intrarea în mandate a primarului și consilierilor locali se va face, în comuna Pietroșița, abia la jumătatea lunii noiembrie. Primarul localității, precum și alți angajați ai Primăriei, au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Pentru a evita răspândirea unor afirmații eronate, vă informez că în cadrul Primăriei, au fost confirmați pozitiv mai mulți salariați (inclusiv eu)! Ne aflăm în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală! Inițial, au fost depistate 2 cazuri, după care s-a luat decizia de a fi testați toți angajații!!

Menționez ca în sediul Primăriei au fost realizate toate măsurile de dezinfecție, însă este important să fim cât mai precauți. Așadar, vă rog să vă deplasați doar pentru probleme urgente” a anunțat edilul localității, Ion Dicu. Acesta va reveni la serviciu pe 11 noiembrie, iar depunerea jurământului este prevăzută pentru data de 16.

 Ieri, comuna Pietroșița era la limita incidenței de 3/mie. Încă nu au fost comunicate datele pentru astăzi, 31 octombrie.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro