Cornelia Paraschiv, nominalizare la Gala Tineretului Naţional Liberal 2013

Tânăra liberală târgovişteancă Cornelia Paraschiv a fost nominalizată de colegi pentru premiile „Galei TNL 2013 – de la Brătianu la Bruxelles”. Gala a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, iar nominalizarea Corneliei Paraschiv este prima de acest gen pentru organizaţia dâmboviţeană, în condiţiile în care PNL Dâmboviţa se “luptă” pentru ultimele locuri  în ierarhia organizaţiilor liberale. Nominalizarea a fost făcută pentru categoria “cel mai activ tânăr din administraţia centrală”, Paraschiv fiind consilier al preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Din păcate, premiul a fost adjudecat de colegul său de la Prahova, deputatul liberal Paul Dumbravanu, cel care a învins-o în alegerile generale pe Roberta Anastase.


În cadrul galei au fost acordate 15 premii TNL, 4 premii speciale şi trei premii la categoria “Născut liber, născut european!”


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca