Cornel Coman, primarul de la Pietrari, nu se mai “mișcă popular!”

Distribuie:

Pe principiul „dacă Florin nu e, nimic nu e”, se pare că mişcarea populară dâmboviţeană pierde sprijinul public al edilului de Pietrari, Cornel Coman. Deşi unul dintre cei mai longevivi liberali locali, Coman achiesase la chemarea deputatului Florin Popescu şi semnase adeziunea la Fundaţia Mişcarea Populară, postură din care era aşteptat un sprijin din partea sa în alegerile din 25 mai. În aceste condiții, Cornel Coman își va canaliza toate eforturile către PNL, așa cum a făcut-o și la ultimele europarlamentare la care a avut unul din cele mai bune scoruri liberale din județ.

Conform unei declaraţii preluate de şoimuldâmboviţean.ro, legătura lui Coman cu Mişcarea Populară era tocmai Florin Popescu, iar acum primarul se retrage şi el, cu mesajul: „Nu fiţi ipocriţi, toate partidele şi toţi parlamentarii au dat cadouri electoratului!”

“Eu am intrat în Fundaţia Mişcarea Populară în semn de apreciere şi consideraţie pentru Florin Popescu! Pentru că ştiu ce-a făcut pentru judeţul Dâmboviţa şi ştiu ce fel de om este, care nu merită, nicidecum, să i se întâmple ceea ce se i se întâmpla acum. Haideţi să fim serioşi, toate partidele şi toţi parlamentarii au dat cadouri electoratului! Eu îmi aduc aminte cum PSD-ul distribuia mii de pui şi să nu fim ipocriţi, să-l stigmatizăm şi să-l punem la zid pe Florin Popescu, pentru ca el chiar nu merită acest tratament. Şi dacă el nu mai este în Mişcarea Populară mă retrag şi eu. Oricum, Florin Popescu a fost, este şi va fi prietenul meu, indiferent de conjunctură”, a spus Coman pentru şoimuldâmboviţean.ro.

CITEȘTE ȘI: Fără Florin Popescu,  PMP Dâmbovița “s-a născut talent și moare speranță”!

Distribuie:

: 4 ganduri despre “Cornel Coman, primarul de la Pietrari, nu se mai “mișcă popular!”

 • 4 mai 2014 at 23:38
  Permalink

  voicule, pe langa faptul ca zici numai minciuni si faci propaganda psd-ista, pe vremea lui florin popescu s-a facut ceva …acu ne costa mai mult si nici nu se face nimic.

  Reply
  • 5 mai 2014 at 8:25
   Permalink

   Stimabile, eu fac politica cetateanului. Daca mataluta ai lipit afise cu popesti, cu borigi, si ti-a picat un ciolanas pentru asta, eu te cred ca esti basist. Da, stie tot orasul Targoviste ca Popescu si Boriga au mai multe dosare, facute exact in timpul mandatului 2008 – 2012 si nu sunt facute de altii ci de ai lor. Au trenat si treneaza pt. ca Nuti e favorita lui Basescu, iar Popescu e favoritul ei. Repet, toti banii au venit in judet si s-au scurs in buzunarele unora ca tine, sponsori de pui, de galeti si afise, si totul la pret triplat. Mergi pe centura Otelarie – Baza de agrementsi vei afla raspunsul. Banii s-au papat, lucrarea nu s-a terminat. Consider ca nu exista culoare politica ci numai culoarea intersului personal si de gasca. Toti sunt la fel si daca Tutuianu este iresponsabil, probabil va urma la rand. Succesuri!

  • 5 mai 2014 at 10:02
   Permalink

   mario.vezi de treaba ta.voicu are dreptate.basta.nu vreau sa intru in polemica cu tine.

 • 4 mai 2014 at 19:16
  Permalink

  Nu suntem ipocriti domnule primar. Suntem doar costienti de faptul ca nu pentru judet s-a facut ceva, ci pentru gasca de partid si apropiati. Tot ce s-a facut pe timpul lui Popescu, s-a facut prost si scump, la pret dublu.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro