Controalele vor continua, la Bălteni, și în zilele următoare. 13 societăți și persoane fizice verificate astăzi

Astăzi, 26 mai, comisarii Gărzii Naționale de Mediu, alături de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au organizat o acțiune, pe raza localității Conțești, județul Dâmbovița, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale privind colectarea și tratarea vehiculelor scoase din uz și a legislației privind colectarea deșeurilor feroase/neferoase.

La acțiune au participat 20 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, din cadrul Comisariatului General, al comisariatelor județene Dâmbovița și Argeș și al Comisariatului Municipiului București, alături de 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, de 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și de 80 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești, a transmis IPJ Dâmbovița.

Au fost efectuate verificări la 13 societăți comerciale, precum și la mai multe persoane fizice care desfășoară activități de colectare a deșeurilor reciclabile. Urmare a acestor controale, Garda Națională de Mediu a aplicat 5 amenzi contravenționale, în valoare totală de 35.500 lei, unor persoane fizice, pentru lipsa actelor de reglementare privind activitatea de colectare a deșeurilor.
Acțiunea va continua până la sfârșitul săptămânii, urmând ca, la finalul verificărilor, să revenim cu noi informații referitoare la acest control.” a precizat inspectorul șef al Gărzii de Mediu Dâmbovița, Vlad Drugă.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro